Vastattu

Tietoturvan asennus

  • 27 maaliskuu 2019
  • 1 kommentti
  • 1524 katselukerrat

Tietoturvan asennus Portugalissa sieltä hankittuihin Android padiin ja puhelimeen (myös Portugalin sim) ei onnistunut vaan lääkkeeksi tarjottiin VPN:ää. En ruvennut VPN showhun.
Nyt kun ko laitteet tuotiin tilapäisesti Suomeen niin asennus onnistuu padiin mutta ei puhelimeen (This item is not available in Your country).

Puhelin tietää olevansa nyt Suomessa ( näyttää säätilan) mutta Play kauppa vai mikä lie päättelee sijaintitiedon jostain muualta.

Onko lääkettä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 27 maaliskuu 2019, 11:56

Lääkkeenä tähän on maatiedon vaihtaminen Googlen / Google Playn asetuksiin. Ilmeisestikin oletuksena on tällä hetkellä Portugali, jonka takia Suomessa ei tuo asennus onnistu, koska kyseistä tietoturvaa ei ole saatavilla Portugalissa.Eli sinun tulee määrittää Google Playn asetuksiin olevasi Suomessa ja tämän jälkeen tuo asennus onnistuu.

https://support.google.com/googleplay/answer/7431675?hl=fi
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Lääkkeenä tähän on maatiedon vaihtaminen Googlen / Google Playn asetuksiin. Ilmeisestikin oletuksena on tällä hetkellä Portugali, jonka takia Suomessa ei tuo asennus onnistu, koska kyseistä tietoturvaa ei ole saatavilla Portugalissa.

Eli sinun tulee määrittää Google Playn asetuksiin olevasi Suomessa ja tämän jälkeen tuo asennus onnistuu.
https://support.google.com/googleplay/answer/7431675?hl=fi

Osallistu keskusteluun