Vastattu

Tietoturvan asennus uudestaan, koodia ei löydy oma-elisasta

 • 15 tammikuu 2016
 • 7 kommenttia
 • 1082 katselukerrat

Windows hajosi ja piti asentaa uudelleen. Samalla hävisi Elisa-tietoturva. Oma-Elisasta ei löydy asennuskoodia vaikka tilaus on voimassa. Mistä saan sen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Tiude- 15 tammikuu 2016, 18:39

Aivan. Kuuluuko tietoturva Viihteeseen? Silloin se löytyy Oma Elisasta Viihde-valinnan kautta, "lisäpalvelut" välilehdeltä. Yksityisviestin voit laittaa menemällä profiiliini ja valitsemalla vasemmalta "https:///t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/44261" rel="nofollow" target="_blank" :)Laita mukaan kuvaus tilanteesta ja miehesi asiakasnumero, mikäli se on tiedossa. 
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Moikka 
 • ?

  Pitäisi näkyä omistajan Oma Elisassa. Olisiko jonkun muun nimissä? :)

  Voin vielä tarkistaa asian, jos laitat minulle yhteystietosi yksityisviestillä tulemaan. 
 • Tilaus on mieheni nimellä ja sieltä olen katsonut. Löytyy kyllä sopimusnumero ja tila "käytössä" muttei koodia. Miten täällä lähetetään yksityisviesti?
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Aivan. 

  Kuuluuko tietoturva Viihteeseen? Silloin se löytyy Oma Elisasta Viihde-valinnan kautta, "lisäpalvelut" välilehdeltä. 

  Yksityisviestin voit laittaa menemällä profiiliini ja valitsemalla vasemmalta "https:///t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/44261" rel="nofollow" target="_blank" :)

  Laita mukaan kuvaus tilanteesta ja miehesi asiakasnumero, mikäli se on tiedossa. 
  Kiitos hyvistä vinkeistä. Viihteen kautta on tilattu ja sieltä yritin hakea. Lisäpalveluihin en älynnyt mennä. Ratkaisu löytyi kuitenkin perheen toiselta läppäriltä, jossa oli Elisa-tietoturva asennettuna. Sieltä löytyi koodi ja nyt on toinenkin kone turvassa 🙂

  vanha ketju, mutta löysin tämän kun minulla samanlainen ongelma. vaan kun enää ei löydy tuota asennusmediaa Elisa Viihteen puoleltakaan. Oma Elisan näyttää että tilaus on voimassa, mutta itse mediaa eli ohjelmaa, mistä sitä hallita, en pysty asentamaan mistään.

  Asensin käyttöjärjestelmän uudelleen ja tämä tietoturva ohjelma tulisi siis samaan koneeseen missä oli aikaisemminkin.

  kysyin myös yksityisviestillä Elisalaiselta neuvoa tietoturvasovelluksen uudelleen asennukseen. Hän vastasi että ei osaa neuvoa. :rolling_eyes:
  Sitten kysyin asiakaspalvelusta viestillä. heiltä tuli ympäri pyöreä vastaus, että juuri sieltä se asennetaan, missä olin ollutkin. kiva, mutta kun ei vaan onnistu.

  Sitten muistin itse että se lisenssi täytyy sieltä vapauttaa. ja sainkin sen niin asennettua uudelleen tähän samaan koneeseen.

  mutta:

  se sovellus pöytäkoneella ei toiminut.

  ja kohta se herjasi että tietoturva on poistettu koneeltani ja sopimuksestani kokonaan (vaikka oli liitetty uuteen määräaikaiseen Elisa Viihteen tilaukseen).
  Tilasin uuden Tietoturvan yhdelle laitteelle.

  Tämänkään pöytäsovellus ei toimi.

  sen sijaan nyt omilla sivuilla näkyy käytettävissä olevat lisenssit ½.
  Tasan en maksa kahdesta.

  tämän uuden voi peruuttaa, mutta sen miten minä sen teen. en tasan ala soittelemaan mihinkään, vaan Elisa saa hoitaa se ihan täältä kautta. olen ottanut yhteyttä jo asiakaspalveluun. seuraavaksi otan yhteyttä ihan jonnekin muualle.

  nyt sitten asiantuntevat neuvovat miten saan asennettua sen alkuperäisen YHDEN sovelluksen tietokoneelle. jotta sitä pystyy hallitsemaan. nyt se asentuu aina niin että valikot ovat harmaina, eikä tietoturva asetuksia pysty siten itse määrittelemään.

  Miksi näihin työpöydän sovelluksen asetuksiin ei pääse käsiksi. nämä jotka näkyvät harmaana.

  Esim. tuo Asetukset linkki sinisen “virustarkastus” palkin vieressä ohjasi  ennen asettamaan esim. nämä automaattiset virustarkastukset ajankohdat yms. Nyt se linkki vie jonnekin verkkosivuille.
  mistä kyllä voi sen saman tehdä, mutta onko tämä tietoturvakin mennyt näin monimutkaiseksi käyttää.
  Onko näin että Elisalla on näitä palveluja, mistä he eivät itsekään tiedä ja ei osaa neuvoa.

  Tässä on mennyt tämä päivä tähän asti. kaksi edellistä suunnilleen samoissa merkeissä.

  olisi kiva päästä tekemään jotain muutakin välillä.

   

  Osallistu keskusteluun