Kysymys

Tietoturvan asennuskoodin vapautus

  • 14 huhtikuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 1423 katselukerrat

Miten saa vapautettua laajakaistan Tietoturvan asennuskoodin jotta sen voi asentaa uuteen koneeseen?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko käytössäsi Elisa Viihteen mukana tullut tietoturvapalvelu, vai tähän päivään saakka Saunalahden puolelle brändätty tietoturva? Tuo Saunalahden turvapaketti otetaan käyttöön lähettämällä latauslinkki OmaElisasta sähköpostiin ja tekemällä asennus sen kautta, Elisa Viihteen mukana tullut palvelu on taasen mahdollista asentaa useampaan tietokoneeseen samalla asennuskoodilla.
Jos Elisan kaikki kolme käyttöoikeutta ovat olleet käytössä, niin vapautus tulee pyytää asiakaspalvelusta.
Tämä on loistavaa, eli:
Menen sivulle http://www.elisa.fi, valitsen "asiakastuki", Elisa Asiakastuki, Elisa Turvapaketti, Kirjoitan hakuun "asennuskoodin vapautus", huomaankin että minulla on ilmeisesti "Elisa Tietoturvapalvelu", ei -paketti, siellä on tieto että koodin saa vapautettua "asiakaspalvelustamme"-linkistä.
Hyvä - MUTTA KUN SE LINKKI EI TOIMI!!
Okei,vedetään henkeä, rauhoitutaan ja etsitään puhelinnumero, eli:
Takaisin Elisan pääsivulle, Yhteystiedot, "Käyttö ja häiriötilanteet", Asetukset ja käyttö, soita Elisa Omaguruun 2,19€/min no en varmasti soita kun firman puhelimesta on maksulliset soitot estetty, kysy apua palstalta, ja sitten aloitetaan sama rumba alusta...
No kokeillaan vielä:
Takaisin pääsivulle, valitaan "asiakastuki", yritysten asiakastuki, tietoturva, Elisa Tietoturvapalvelu, Elisa Tietoturvapalvelun tilauskoodi, ja sieltä vihdoin löytyy toimiva linkki "Tekniseen tukeen" jonka takaa löytyy puhelinnumero.

Osallistu keskusteluun