Kysymys

Tietoturvan lisenssit

  • 4 tammikuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 814 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Onko mahdollista, että tietoturva vapauttaa automaattisesti jonkun tietyn ajan jälkeen lisenssin jos se ei enää ole käytössä? Itselläni viihteen mukana tullut ilmainen. Aikojen kuluessa kaikki lisenssit olleet käytössä, nyt enää yksi niistä vanhoista koneista käytössä jossa edelleen tämä F-Secure. Lisenssit kuitenkin näyttäneet, että kaikki käytössä. Tältä yhdeltä pitkästä aikaa katsoin ja sepä sanoikin, että yksi on vapaa. Asennus sitten toiselle koneelle ok ja nyt näyttää taas kaikki lisenssit käytössä. En ole pyytänyt mistään näiden vapauttamista ja olen melkoisen varma, että olen asennusta aiemmin kokeillut eikä onnistunut koskei ollut vapaata lisenssiä. Täytynee seurata, vapautuuko niitä lisää.

2 kommenttia

Jos katsot tuota Omat tilaukset -kohtaa, niin siinä on jotain hämärää/vikaa, koska se näyttää käyttöoikeuden neljälle laitteelle vaikka sen todellisuudessa voi asentaa vain kolmelle.
Käyttäjätaso 2
Aivan, tuon huomasin joskus noin näyttävän. Joka tapauksessa siis näytti 3/4 käytössä ja nyt sitten neljä joista jokaisessa lukee "Subscription is valid".

Osallistu keskusteluun