Vastattu

Tietoturvan poisto / toimivuus

  • 13 huhtikuu 2015
  • 1 kommentti
  • 978 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 2 kommenttia
Hei, minulla on Elisa-/F-Secure tietoturva käytössä kahdessa tietokoneessa. Tilaustyypistä en ole varma, tilaus ei kai näy OmaElisassa (en ainakaan löytänyt)? Nyt uusimassa toista näistä koneista, miten sovellus pitää poistaa/deaktivoida vanhasta koneesta ennen asentamista uuteen? Vai toimiiko kolmessa koneessa samanaikaisesti?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi KooMikko 13 huhtikuu 2015, 10:41

KiVa70 kirjoitti:
Hei, minulla on Elisa-/F-Secure tietoturva käytössä kahdessa tietokoneessa. Tilaustyypistä en ole varma, tilaus ei kai näy OmaElisassa (en ainakaan löytänyt)? Nyt uusimassa toista näistä koneista, miten sovellus pitää poistaa/deaktivoida vanhasta koneesta ennen asentamista uuteen? Vai toimiiko kolmessa koneessa samanaikaisesti?


Toiminee kolmessakin koneessa yhtäaikaa, mutta kannattaa ihan normaalisti poistaa siitä vanhasta se asennus, niin poistuu palvelimeltakin tieto yhdestä lisenssistä ja voi asentaa sitten seuraavallekin koneelle.

Jos taas käytät kuitenkin vielä vanhaa uuden rinnalla tovin (esim siirtelet kuvia ym. tiedostoja vanhalta uudelle), niin silloin kannattaa se tietoturva pitää vielä siinä vanhassakin siihen asti, kunnes oikeasti kuoppaat koko mikron ser-asemalle.

Muista sitten tyhjentää ja ylikirjoittaa kovalevysi tai irrottaa se + murskata, ettei jää kenellekään enää mitään henkilökohtaisuuksia näkyville.

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
KiVa70 kirjoitti:
Hei, minulla on Elisa-/F-Secure tietoturva käytössä kahdessa tietokoneessa. Tilaustyypistä en ole varma, tilaus ei kai näy OmaElisassa (en ainakaan löytänyt)? Nyt uusimassa toista näistä koneista, miten sovellus pitää poistaa/deaktivoida vanhasta koneesta ennen asentamista uuteen? Vai toimiiko kolmessa koneessa samanaikaisesti?


Toiminee kolmessakin koneessa yhtäaikaa, mutta kannattaa ihan normaalisti poistaa siitä vanhasta se asennus, niin poistuu palvelimeltakin tieto yhdestä lisenssistä ja voi asentaa sitten seuraavallekin koneelle.

Jos taas käytät kuitenkin vielä vanhaa uuden rinnalla tovin (esim siirtelet kuvia ym. tiedostoja vanhalta uudelle), niin silloin kannattaa se tietoturva pitää vielä siinä vanhassakin siihen asti, kunnes oikeasti kuoppaat koko mikron ser-asemalle.

Muista sitten tyhjentää ja ylikirjoittaa kovalevysi tai irrottaa se + murskata, ettei jää kenellekään enää mitään henkilökohtaisuuksia näkyville.

Osallistu keskusteluun