Vastattu

Tietoturvapaketin siirto uudelle koneelle

  • 13 September 2013
  • 5 kommenttia
  • 15664 katselukerrat

Meillä on Elisa Viihteestä käytössä vain laajakaista. Siihen kuuluu tietoturva 2 koneelle. Toinen kone on on nyt vaihdettu uuteen. Miten saan tietoturvan siirretyksi käytöstä poistetusta koneesta uuteen koneeseen. Yksityiskohtaiset "pöljän" ohjeet, kiitos.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi papparainen 13 September 2013, 13:52

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pikk-Elsi kirjoitti:

Meillä on Elisa Viihteestä käytössä vain laajakaista. Siihen kuuluu tietoturva 2 koneelle. Toinen kone on on nyt vaihdettu uuteen. Miten saan tietoturvan siirretyksi käytöstä poistetusta koneesta uuteen koneeseen. Yksityiskohtaiset "pöljän" ohjeet, kiitos.Kyllä se tietoturva pitäisi voida asentaa kolmeen koneeseen.Lataa ja asenna tietoturva siihen uuteen koneeseen täältähttp://asiakastuki.elisa.fi/ohje/119/#tietoturvaTilauskoodin voit kopioida siitä vanhasta koneesta. Jos aktivointi ei onnistu , niin ohjeita löytyy täältähttp://asiakastuki.elisa.fi/ohje/220/
Tarvittaessa poistetun koneen tietoturvan asennuksen 'nollauksen' voi pyytää asiakas/vikapalvelusta.
Kiitos neuvosta, siirto onnistui!
Minulla on Elisa viihteen kautta tietoturva 3 koneelle. Nyt yksi kone hajosi, miten saan vaihdettua siitä uudelle koneelle tietoturvan? Kaksi muuta ovat käytössä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Minulla on Elisa viihteen kautta tietoturva 3 koneelle. Nyt yksi kone hajosi, miten saan vaihdettua siitä uudelle koneelle tietoturvan? Kaksi muuta ovat käytössä.Kuten tuossa pari vastausta aiemmin kerrotaan, asiakaspalveluun soittamalla homma hoituu.