Vastattu

Turvapaketin asennuksessa Win10 ongelma

  • 12 lokakuu 2017
  • 5 kommenttia
  • 1051 katselukerrat

Oma.elisan kautta asensin turvapaketin uudelle läppärille, jossa Windows 10. Ensimmäisellä asennuskerralla, pyysi poistamaan nortonin. Se ei poistunut automaattisesti, vaan pyysi poistamaan manuaalisesti. Asennus jatkui ja meni loppuun ja tuli ilmoitus ettei asennus onnistunut. No, oma.elisassa kävin poistamassa koneelle "melkein asentuneen" turvapaketin ja laitoin turvapaketin asentumaan toistamiseen. Kun asentumisen jälkeen klikkasin turvapaketin kuvaketta, niin näkyy, että virustorjunta on aktivoituna ja selauksen suoja on aktiivinen, mutta päivittää virussuojausta... Kestää jonkin aikaa ja tulee ilmoitus, ettei tietokone ole suojattu ja tullut SUOJAUSVIKA ja ohjeena käynnistää kone uudelleen. Kun koneen on käynnistänyt, niin homma alkaa alusta eli virustorjunta on aktivoituna ja selauksen suoja on aktiivinen ja päivittää edelleen virussuojausta. Väittää, että kone on suojattu. Jonkin ajan kuluttua tulee taas ilmoitus, ettei tietokone olekaan suojattuna ja suojausvika jne. Edestakaisin koko ajan. Mitähän olen tehnyt väärin?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sipe sipoolainen 13 lokakuu 2017, 14:58

Heippa taitavat asiantuntijat ja KIITOS. Nortonin rippeet poistettu ja Elisan turvapaketti toimii erittäin hyvin.:D Ilman neuvojanne, olisin ollut hukassa.
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Poistitko sen Nortonin kunnolla sitten manuaalisesti ennenkuin lähdit uudestaan asentamaan sitä elisa tietoturvaa.

perusohjeena:
https://support.norton.com/sp/fi/fi/home/current/solutions/v15972972_ns_retail_fi_fi
Poistin Nortonin väärin. Koneella on enää yksi Norton security kansio, jonka alla on Engine ja Engine64 kansiot ja yksi support ja yksi tyhjä kansio. Tehdasasetusten palauttaminenkaan ei sivuston mukaan auta ja roskiksessa se ei ole.
Saanko minä Nortonia millään keinolla poistettua siten, että saisin turvapaketin asennettua?

Pitää ilmeisesti valita joko norton uudelleen tai elisa turvapaketti 😞
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
aja toi poisto työkalu sen jälkeen kun olet ohjauspaneelin kautta poistanu ohjelman
https://support.norton.com/sp/fi/fi/home/current/solutions/kb20080710133834EN_EndUserProfile_fi_fi
ja kokeile sitten asentaa uudelleen elisa tietoturva
toi poisto työkalu poistaa asennuksesta jääneet tiedostot mitä ohjauspaneelin kautta poisto ei ole poistanu
Kokeilen, kunhan pääsen kotiin, mutta olin eilen illalla katsovinani ohjauspaneelia, niin siellä ei näkynyt Nortonista mitään. (Vain resurssienhallinnassa näkyy nuo yllä mainitut kansiot, kun laitoin hakemaan sanalla Norton eli exeä ei ole yhtikäs missään).

Voiko tuon poistotyökalun ajaa ilman, että onnistuu poistamaan Nortonin ohjauspaneelin kautta? Millä varmistan, että Norton häipyy kokonaisuudessaan?

Elikkä meneekö näin: ensin poistan turvapaketin lisenssin, sitten ajan tuon antamasi poistotyökalun ja sen jälkeen asennan turvapaketin uudelleen?
Heippa taitavat asiantuntijat ja KIITOS. Nortonin rippeet poistettu ja Elisan turvapaketti toimii erittäin hyvin.:D Ilman neuvojanne, olisin ollut hukassa.

Osallistu keskusteluun