Vastattu

Turvapaketin asennus ei pysähdy - mitä tehdä?

  • 14 kesäkuu 2016
  • 1 kommentti
  • 238 katselukerrat

Turvapaketin asennus Windows 10:een jatkuu ja jatkuu eikä lopu, vaikka monta tuntia on kulunut ja PC on kymmeniä kertoja uudelleen käynnistetty. Aina uudestaan mm. poistaa Security Centeriä ja tarkistaa yhteensopivuuksia! Mitä tehdä? Ei löydy tapaa pysäyttää asennusta tai poistaa jo asennettua tavaraa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 14 kesäkuu 2016, 18:01

Mikähän "security center" on tällä kertaa vuorossa? Jälleen kerran laitevalmistajien suosikki McAfee, vai jotain muuta?Jälleen yksi ongelmatapaus, jolta olisi vältytty, jos koneella jo oleva virusohjelma olisi poistettu omalla työkalullaan etukäteen, ennen uuden ohjelmiston asennuksen aloitusta. Mutta kun Fsecure ja Elisa ovat niin ihastuneita siihen Fsecuren sisäänrakennettuun universaaliin poistotyökaluun, että haluavat välttämättä ohjata asiakkaat tälle vaikeammalle polulle...McAfeen poistotyökalu löytyy googlella, samoin tarvittaessa Fsecuren poistotyökalu, jos on tarvis poistaa myös turvapaketin jo asentuneet osat. Mutta jos McAfeen poistaminen on vaiheessa, niin tuskin siihen juuri mitään uutta on ehditty asentaa.Asennusprosessin keskeytykseen en osaa heittää mitään kummempaa vinkkiä, eiköhän se pysähdy ko. prosessien tappamisella, tai sitten seuraavassa uudelleenkäynnistyksessä siirtyy vikasietotilaan.Turvapaketin asennuksen voit aloittaa alusta sitten, kun se McAfee (tai mikä onkaan) on huolellisesti poistettu koneelta.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Mikähän "security center" on tällä kertaa vuorossa? Jälleen kerran laitevalmistajien suosikki McAfee, vai jotain muuta?

Jälleen yksi ongelmatapaus, jolta olisi vältytty, jos koneella jo oleva virusohjelma olisi poistettu omalla työkalullaan etukäteen, ennen uuden ohjelmiston asennuksen aloitusta. Mutta kun Fsecure ja Elisa ovat niin ihastuneita siihen Fsecuren sisäänrakennettuun universaaliin poistotyökaluun, että haluavat välttämättä ohjata asiakkaat tälle vaikeammalle polulle...

McAfeen poistotyökalu löytyy googlella, samoin tarvittaessa Fsecuren poistotyökalu, jos on tarvis poistaa myös turvapaketin jo asentuneet osat. Mutta jos McAfeen poistaminen on vaiheessa, niin tuskin siihen juuri mitään uutta on ehditty asentaa.

Asennusprosessin keskeytykseen en osaa heittää mitään kummempaa vinkkiä, eiköhän se pysähdy ko. prosessien tappamisella, tai sitten seuraavassa uudelleenkäynnistyksessä siirtyy vikasietotilaan.

Turvapaketin asennuksen voit aloittaa alusta sitten, kun se McAfee (tai mikä onkaan) on huolellisesti poistettu koneelta.

Osallistu keskusteluun