Vastattu

Turvapaketin lapsilukko ei pysy päällä

  • 3 lokakuu 2016
  • 10 kommenttia
  • 1559 katselukerrat

Mikähän mahtaa mättää, kun kahdessa kolmesta lasten Android-puhelimista ei Elisa Turvapaketin lapsilukko pysy päällä? Turvaselain ja virustarkistukset kyllä pelittävät, mutta kun lapsilukon aktivoi puhelimesta ja asentaa siihen aikarajoitukset, kaikki näyttää olevan OK. Hetken kuluttua lapsilukko on kuitenkin mennyt itsestään pois päältä. Olen asentanut näihin kahteen puhelimeen Turvapaketin uudestaankin, mutta ei auta. Sama toistuu.
Ärsyttävää. Aikarajoittimet olisivat melkoisen välttämättömiä näille pikku koululaisille, jotka kotiin tultuaan eivät suinkaan ala tehdä läksyjä, vaan pelaavat loputtomasti.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 18 lokakuu 2016, 14:14

Laittakaa palstatiimille vaikkapa yksityisviestillä asiakasnumero, puhelimen malli, Android-versionumero sekä sovelluksen versionumero, niin voimme tehdä vikailmoituksen näistä.
Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Hmm, ootko siis ihan poistanut koko sovelluksen jo kertaalleen ja ladannut uudestaan?
Mitä sitten onkin sovelluksen poistossa "kokonaan", kun eikös niistä kuitenkin tuppaa aina jotain jäämään...

Mutta käytin toimintoa "poista asennus" ja sen jälkeen latasin Turvapaketin kännykkään uudestaan tietokoneen OmaElisa-sivuilta tekstiviestilinkillä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Okei, tarkoitin siis että kannattaa kokeilla vielä se, että poistaa puhelimen sovelluksen kokonaan ja lataa Play kaupasta uudestaan. Itselle näitä ei ainakaan ole tullut vastaan, onko muilla palstalaisilla? 🙂
Niin, siis kyllähän siinä uudelleenlatausprosessissa käytiin myös Play-kaupassa.
Moi, tuliko tähän mitään oikeaa ratkaisua? Itsellä sama ongelma honor 7 litessä.
Meillä myös yhden lapsen puhelimessa sama ongelma.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laittakaa palstatiimille vaikkapa yksityisviestillä asiakasnumero, puhelimen malli, Android-versionumero sekä sovelluksen versionumero, niin voimme tehdä vikailmoituksen näistä.
hei , minulla sama ongelma ja toistuu aika ajoin ja on tehty uudelleenasennukset ja kaikki - mitä olette saaneet vastaukseksi , moni ei välttämättä edes huomaa asiaa jos lapsi ei asiasta mainitse tai vanhemmat luottaa että kaikki ok.
Tällaiseen ehdottomasti pitäisi voida luottaa !!!!!!

mistä laitetaan viestiä palstatiimille
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
mistä laitetaan viestiä palstatiimille


Meille voi laittaa yksityisviestiä tämän linkin kautta: http://elisa.to/21FpnnU
Sama setup mutta toisenlainen haaste: lasten anroid kapuloiden lapsilukko estää kaiken selailun heti kun laittaa yhdenkin estokategorian päälle. Näin myös turvaselaimella. Esim pelkkä aikuisviihteen täppääminen estää jo mm pääsyn elisa.fi sivuille. Mitä teen väärin kuin selailu onnistuu vain poistamalla kaikki rajaukset?

Osallistu keskusteluun