Vastattu

Turvapaketti

  • 28 marraskuu 2018
  • 1 kommentti
  • 1532 katselukerrat

Käytössäni on 3 turvapakettia, kaksi kännykkään ja 1 tietokoneeseen.
Tarvitsen yhden lisää. Asennetaanko se uudella koneella, jotta se on siinä.
Mikä on hinnan lisäys, voiko samaan hintaan vielä lisätä yhden.
Rammi
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 28 marraskuu 2018, 16:18

Moi! Kannattaa mennä OmaElisaan. Siellä kun valitsee vasemmasta reunasta kohdan "Turvapaketti" ja sieltä kohta "Päivitä turvapakettisi" niin näkyy päivitysvaihtoehdot. Samalta sivulta löytyy myös "Siirry palveluun" -painike, jonka kautta pääset asentamaan turvapaketin (tai lähettämään sen toiseen laitteeseen sms/email kautta).Jokin aika sitten tuli ihan uutena valikoimiin tuo Turvapaketti Premium (24 laitetta), joka on itseasiassa pari euroa edullisempi kuin vanha Turvapaketti 3. Siihen kannattaa sinunkin päivittää! Nykyisin myynnissä on vain Turvapaketti 1 sekä Turvapaketti Premium.
Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Moi! Kannattaa mennä OmaElisaan. Siellä kun valitsee vasemmasta reunasta kohdan "Turvapaketti" ja sieltä kohta "Päivitä turvapakettisi" niin näkyy päivitysvaihtoehdot. Samalta sivulta löytyy myös "Siirry palveluun" -painike, jonka kautta pääset asentamaan turvapaketin (tai lähettämään sen toiseen laitteeseen sms/email kautta).

Jokin aika sitten tuli ihan uutena valikoimiin tuo Turvapaketti Premium (24 laitetta), joka on itseasiassa pari euroa edullisempi kuin vanha Turvapaketti 3. Siihen kannattaa sinunkin päivittää! Nykyisin myynnissä on vain Turvapaketti 1 sekä Turvapaketti Premium.

Osallistu keskusteluun