Vastattu

Turvapaketti ja pin-koodi

  • 31 toukokuu 2016
  • 5 kommenttia
  • 334 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 2 kommenttia
Asensin eilen mobiiliturvan kännykkään nyt kysyy joka kerta pin-koodin. Saako se pois. meni hankalaksi käyttö, jos ei mahdollista, kuinka voin poistaa asennuksen?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi matiaas 31 toukokuu 2016, 17:11

Siirtelin tätä vähän oikeammalle aihealueelle. :)Itselläni Sonyssa hoituu: Sovellukset > Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus (täältä sitten syöttää se koodi ja ottaa näytönlukitus pois käytöstä)
Katso alkuperäinen viesti

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Siirtelin tätä vähän oikeammalle aihealueelle. :)

Itselläni Sonyssa hoituu: Sovellukset > Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus (täältä sitten syöttää se koodi ja ottaa näytönlukitus pois käytöstä)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Olettaen, että tuosta kyseisestä "PIN-koodista" oli kyse. 🙂
Puhelimeni on samsung ace3. Ei löydy vastaavaa kohtaa.
Asetuksissa on turvallisus-salaus kohta, missä sanotaan että vaaditaan aina salasana kun käynnistät, mitä tuolla salasanalla tarkoitetaan en tiedä. Pin-koodi se on kun avataan, joka tuli mobiiliturvaa asennettaessa.
Asetuksista löytyy myös näytön suojaus, näyttölukko joka kertoo että suojattu pinillä. Ei pysty muuttamaan näissä kohdissa. Sim-kortin lukitusasetukset löytyy kyllä, josta otin rastin pois, ei vaikutusta. Muuta sim-kortin pin-koodi lukee kyllä, ei huoli siihen mitään. Olen yrittänyt vanhaa koodia ja uutta , ei huoli.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Juuri tuo näyttölukko on se oikea kohta, josta asetuksen voi muuttaa. Sinun pitää valita se "suojattu pin-koodilla", antaa pin-koodi, jolla avaat näytön ja sen jälkeen valitset avautuvasta valikosta "ei mitään".
Kiitos DJ_God! Se oli se ratkaisun avain. En osannut keksiä sitä, oli aika hämäävä kohta.

Osallistu keskusteluun