Vastattu

Turvapaketti ja Windows 10 pro esiversio 10130

 • 21 kesäkuu 2015
 • 7 kommenttia
 • 1822 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Onko kellään windows 10 pro esiversio 10130 koneessa? Päivitin tänään koneen tuohon uusimpaan versioon ja tietoturva hävisi koneelta, eikä pysty asentamaan lainkaan. Ei aukea edes asennusohjelma. Eilen toimi vanhalla 10074 versiolla 😞

Jos tosiaan näin, että tällä versiolla ei toimi koko tietoturva niin moderaattori saa katkoa tilauksen heti. Olin kyllä tietoinen, ettei ole vielä win10 tukea mutta tuolla 10074 esiversiolla tietoturva toimii.

Edit. erotettu omaksi ketjukseen ja korjattu otsikko. / Iltsinen
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Bamsku 1 heinäkuu 2015, 11:07

 • ?  Oolrait, sitten tehdään niin! Turvapakettisi on irtisanottu. 🙂
 • Katso alkuperäinen viesti

  7 kommenttia

  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +1
  Joo ei suostu asentumaan, ei sitten millään. No, kai Elisa tuo windows10 version 29.7 kun kymppi julkaistaan?
  VilkkuvaMajakka kirjoitti:
  Joo ei suostu asentumaan, ei sitten millään. No, kai Elisa tuo windows10 version 29.7 kun kymppi julkaistaan?

  Jos vanhaan kokemukseen Elisasta on luottaminen, niin paras on varautua odottamaan pidempään. 😉
  Käyttäjätaso 5
 • ?

  Paussille tilausta en valitettavasti saa, mutta voidaan se toki irtisanoa nyt. Lisään tiedon asiakastapahtumiisi, että katsotaan paljon tarjouksesta jäi käyttämättä ja saat sen uudelle Turvapaketti-tilauksellesi, kun tuki Windows 10 versiolle saadaan. Kävisikö tällainen ratkaisu? 🙂
 • Käyttäjätaso 5
 • ?

  Oolrait, sitten tehdään niin! Turvapakettisi on irtisanottu. 🙂
 • Minulla on ollut jo jonkin aikaa käytössä tuon Windows 10:n esiversio. Kun olen muutenkin siirtynyt Elisan asiakkaaksi, tilasin myös Turvapaketin. Tuo turvapaketti ei kuitenkaan käsittääkseni toimikaan vielä Windows 10:ssä. Miten tuo Turvapaketin aloitus olikaan, niin minulla juoksee ilmeisesti koko ajan päivät, vaikka en saa otettua tuotetta käyttööni. Onko Turvapaketti tulossa milloin käytettäväksi kymppiin tai saako sen tilauksen katkaistua kunnes turva toimii?
  Käyttäjätaso 7
  Asiakkaallahan ei ole mitään velvollisuutta tarkistaa tilausvaiheessa, että tilattava tuote toimii omassa järjestelmässä?

  Sorry, on ihan pakko. Siis todeta, että Elisan ei ole pakko tehdä muuta kuin sanoa että voit irtisanoa sopimuksen sopimusehtojen mukaisesti. Jos hyvää hyvyyttään tekevät jotain muuta, niin kiva sulle.

  Varsin todennäköistä on, että turvapaketti lähtee toimimaan (melko pian) kunhan W10 tulee oikeasti pihalle. Fsecurella tehdään varmasti töitä asian eteen. Fsecuren oma ohjelmistoversio on toiminut osassa noista W10-esiversioista, osassa ei.
  Kiitos sinulle kommentista. Kyllähän olen sitä ajatellutkin, että yhteensopivuus tässä vaiheessa olisi pitänyt tarkistaa. Toisin sanoen toimin niinpäin, että Windows 10:n esiversio on ollut minulla jo useita kuukausia, kun taas Elisalla olen uusi asiakas. Ja Elisalla on kyllä pelittänyt kaikki hyvin, tässä vaan hieman maksellaan oppirahoja. Kympin lopullinen versiohan lienee jo ovella ja sitä kautta toivottavasti tämä asiakin ratkeaa ennen pitkää.

  Osallistu keskusteluun