Turvapaketti lapsen kännykässä - näytön lukituksen koodin vaihto?

  • 6 huhtikuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 838 katselukerrat

Moi,

pojan kännykässä on Elisa Turvapaketti ja nyt olisi tarvetta vaihtaa näytön lukituksen PIN-koodi. Mistä saan sen vaihdettua? Ei anna vaihtaa sitä puhelimen asetuksista (tuon turvapaketin vuoksi), enkä löydä turvapaketista sellaista kohtaa, josta sen pääsee vaihtamaan. Olen yrittänyt vaihtaa Turvapaketin käyttäjäksi itseni, mutta silti en saa muutoksia tehtyä. Puhelin on Honor 7 lite.

Terv. Pirita

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
No jopas nyt, sekö siis ihan suoraa sanoo ettei suojakoodin vaihto onnistu Turvapaketin takia?
Hitsit, kun en itse pääse tuota nyt testaamaan. Toki ainakin Turvapaketin poisto hetkeksi auttaisi, mutta oma vaivansa siinä on se taas uudelleen asentaa toki.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Itselläni on Samsung Galaxy S7 ja siinä originaali F-Secure Safe. Näytön lukituksen PIN -koodin voi vaihtaa täysin ilman mitään ongelmia, vaikka Safe pyöriikin tuolla taustalla.

Elisa on tehnyt tuon Turvapaketin juurikin F-Secure Safen pohjalta. Ikävä kyllä, juuri Huawein puhelimien kanssa on esiintynyt kummallisia ongelmia. Ilmeisesti Huawein Android -variantti ja Turvapaketti eivät syystä tai toisesta oikein tykkää toisistaan. Näistä ongelmista on ollut täällä Palstalla keskustelua aiemminkin. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet, että originaali F-Secure Safe on toiminut huomattavasti paremmin. Kannattaa siis kokeilla tuota Turvapaketin poistoa ja vaihtaa tämän jälkeen PIN -koodi ennen kuin asentaa Turvapaketin uudelleen. Vaihtoehtoisesti kannatta harkita tuota originaalia F-Secure Safea.

Osallistu keskusteluun