Kysymys

Udelleen asennuksen jälkeen x sovellus ei toimi

  • 20 heinäkuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 717 katselukerrat

Hei, 

Jouduin asentamaan Windowsin uudestaan (windows 7) ja sen myötä myös siis Elisa Turvapaketin. Nyt kun yritän käyttää yhtä sovellusta, turvapaketti estää sovelluksen toimimisen kunnolla. Ennen uudelleen asennusta, sovellus toimi moitteettomasti, enkä tietääkseni ole aikaisemmin tehnyt mitään lisäyksiä/muokkauksia. Miten voin lisätä sovellukset poikkeuksiin tai tehdä jotain muuta, koska en kuitenkaan halua poistaa virusturvaa kokonaan.

Sovellus ei esty automaattisesti, mutta se ikäänkuin ei toimi kunnolla ns. lopettaa sovelluksen lataamisen kunnolla.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Jospa käytössäsi oli aiemmin Windowsin palomuuri eikä turvapaketin mukana tullutta? Salamyhkäisyytesi nimittäin viittaa johonkin p2p-sovellukseen jolloin myös palomuurin asetuksilla on merkitystä. Sovelluskohtiaisia asetuksia pääsee muokkaamaan sieltä F-Securen asetuksista kuten myös niitä palomuurisääntöjä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Kyllä tuo pitäisi olla muokattavissa asetusten kautta minunkin mielestäni. Sivuillamme myös useimmin kysytyt kysymykset: http://asiakastuki.elisa.fi/ohje/81/

    Vähän heikosti nyt valitettavasti tässä asiassa voin antaa neuvoa, mutta kokeilitko ajaa sovellusta admin moodissa tai sitten jos turvassa on mahdollisuus höllätä hiukan suojausta jos tuo sovellus silloinkin jo alkaisi toimimaan?