Vastattu

Win 10 ja elisa tietoturva

  • 18 kesäkuu 2016
  • 7 kommenttia
  • 1441 katselukerrat

Mistä sen nyt sitten tietää, toimiiko minulla tietorusva win 10´ssä. :?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Mits 18 kesäkuu 2016, 12:57

Elisan Tietoturvapalvelu ei taida tosiaan toimia Winodws 10:llä. Täällä sivulla on listattuna järjestelmät, jolla se toimii: http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/tietoturva/ohje/usein-kysyttya/ > Asennus ja käyttö> Käyttöjärjestelmät, joissa Tietoturvapalvelu toimii.Elisa Turvapaketti puolestaan toimii Windows 10:llä. Jos haluat turvata tietokoneesi sen avulla niin se on tilattavissa ihan 2,9e/kk hintaan. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Tuota... Toki voisin kirjoittaa tähän jonkun tyhjänpäiväisen neropattivastauksen, mutta jätetään nyt väliin.

Haluaistko muotoilla kysymyksen uudelleen, niin että siitä saa selvää, mikä on nykytilanne, mitä mahdollisesti haluat tehdä ja mikä on ongelma?
Ostin uuden koneen ja lataisin elisan viihteen mukana tulevalla lisenssillä elisa tietoturvan myös tähän koneeseen. Kun tutustuin aiheeseen palstalla, niin siellä kerrottiin, että Elisa tietoturva ei toimi windows 10 käyttöjärjestelmässä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Elisan Tietoturvapalvelu ei taida tosiaan toimia Winodws 10:llä. Täällä sivulla on listattuna järjestelmät, jolla se toimii: http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/tietoturva/ohje/usein-kysyttya/ > Asennus ja käyttö> Käyttöjärjestelmät, joissa Tietoturvapalvelu toimii.

Elisa Turvapaketti puolestaan toimii Windows 10:llä. Jos haluat turvata tietokoneesi sen avulla niin se on tilattavissa ihan 2,9e/kk hintaan. 🙂
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Taisi joku palstatiimiläinen katsoa kirjautumistiedoistani että tilaamani turva juttu toimii omassa Win10 läppärissäni.... :)
-Itse hätäännyin myös että maksanko turhasta.... :8
Minä en nyt ymmärrä tämän keskustelun luettuani, että toimiiko Viihteen mukana tullut tietoturva Windows 10 laitteessa. En ole mikään tietotekniikkaguru ja olen hankkimassa uutta läppäriä, eli yritänkö asentaa tuota Viihteen tietoturvaa vai hankinko jonkun toisen valmistajan ohjelman?
Käyttäjätaso 7
Aika selvästi se on sanottu sekä yllä että tuolla neuvontasivuilla. Kunhan erottaa toisistaan hämäävän samankaltaiset sanat Turvapaketti ja Tietoturvapalvelu.

Viihteen mukana saat Tietoturvapalvelun. Tietoturvapalvelu ei toimi win10:ssä.

Sen sijaan Turvapaketti toimii win 10:ssä, mutta sen joudut tilaamaan & maksamaan erikseen. Ja siinä kohtaa kannattaa tarkistaa, sopisiko tarvitsemallesi lisenssimäärälle paremmin alkuperäisen fsecure safen hinnoittelu - sille voi luvata vakaamman toiminnan kuin näille operaattoriversioille.
Elisahan ei näitä valmista, vaan kyseessä on fsecuren tuotteet. Se, miksi Viihteen mukana kaupataan edelleen tuota vanhaa versiota, perustunee johonkin kieroon logiikkaan..
Ok. Kiitos selkeästä vastauksesta.