Vastattu

Haku ei löydä kaikkia TV-ohjelmia?

  • 7 April 2024
  • 7 kommenttia
  • 111 katselukerrat

Haku ei löydä kaikkia TV-ohjelmia. Esim. jos etsin ensi keskiviikkona MTV Sub-kanavalla klo 21 esitettävää elokuvaa “Subleffa: Pelastakaa sotamies Ryan (16)” hakusanoilla “sotamies ryan”, haku ei löydä tulevista ohjelmista mitään.

Samana päivänä, keskiviikkona 10.5. on “Kotka 10”-niminen ohjelma, mutta haku löytää ainoastaan kyseisen ohjelman maanantaina 8.4. esitettävän jakson, sekä _edellisen viikon_ jaksot ke 3.4., to 4.4. ja pe 5.4.

Kaksi ongelmaa siis:

  1. Haku ei löydä MTV Sub -ohjelman kaikkia ensi viikon ohjelmia.
  2. Haun “Tulevat ohjelmat”-osiossa esitetään jo 2-4 päivää sitten lähetettyjä ohjelmia.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 11 April 2024, 07:54

Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Kolmas esimerkki:

Jos hakee nyt hakusanalla “matrix”, löytää haku kasan menneitä ohjelmia sekä huomiselle maanantaille 8.4.2024 ohjelman Matrix Revolutions TV6 08.04.2024 01:55. Ohjelmatietojen mukaan tällaista ohjelmaa ei kuitenkaan ole olemassakaan tuona ajankohtana TV6:lla.

Sama minulla. Kun esim. haen ohjelmaa joka tulee ma-pe, saan tuloksiin 5 päivää menneisyyteen ulottuvan tuloksen ja enintään huomiseen asti tulevia esitysaikoja. Tämä ainakin selaimella.

Aivan, sen unohdin mainita. Selaimella testasin minäkin. Mac OS/Safari uusimmat versiot.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +15

Erikoista! Testailin tuota ja tosiaan viikon eteenpäin näyttää ohjelmaopas (15.4. tältä päiväämäärältä katsottuna). Testasin sotamies haulla ja löytyi ilmeisesti se mikä pitikin. Laitatteko vielä kuvakaappauksina outoudet, niin voidaan toki laitella eteenpäin pähkäiltävää. Winkkari ja Edge käytössä, jos joku ihmettelee.
 

 

Kokeilin nyt uudestaan ja haku toimi nyt ok. Aamulla esim. “kauniit ja” termillä haku antoi esitysajat viime keskiviikosta eteenpäin ja nyt ajat alkavat tästä päivästä.

OK, pidän silmällä ja raportoin kuvakaappausten ja aikatietojen kera jos/kun tapahtuu uudelleen. Ei ollut ensimmäinen kerta tämä, joten tapahtunee jossain vaiheessa taas. Ettei vaan olisi joku loppuviikon/viikonlopun juttu.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Tässä oli alkukuun aikana yleistä vikaa, ja on korjattu nyt maanantaina. Kiitos vielä ilmoituksista!

Osallistu keskusteluun