Vastattu

Facebook kuva-albumin luonti hallinnoimalleni sivustolle ei onnistu

  • 2 March 2020
  • 6 kommenttia
  • 3165 katselukerrat

Tilanne:

Henkilö A luo yritys/yhteisösivuston ja koittaa luoda tuolle sivustolle kuva-albumia. Kuva-albumi ei kuitenkaan synny hallinnoimalle (siis tuolle yritys/yhteisösivulle) vaan henkilön omalle facebook sivustolle. 

Henkilö A antaa pääkäyttäjäoikeudet henkilölle B ja tuo B saa luotua yhteisösivulle kuva-albumin (täsmälleen samalla toimintakaavalla kuin epäonnistunut A:kin).

Nyt kun B on saanut luotua kuva-abumin, koittaa A lisätä kuvaa tuohon albumiin vaan sekään ei onnistu vaan kuva menisi A:n omalle sivulle. B saa lisättyä kuvan tuohon tekemäänsä albumiin (toimintakaava on täsmälleen sama kuin A:n epäonnistunut yritys).

Onko A:lla jokin asetus (mikä?) joka estää kuva-albumin luonnin hallinnoimalleen yhteisösivustolle ja sinne kuvan lataamisen? 

 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 2 March 2020, 10:25

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +12

Oletko tutustunut näihin ohjeisiin?

https://www.facebook.com/help/182487968815949/?helpref=hc_fnav

 

Tuolta lähtisin itse liikkeelle :relaxed:

Kiitos vastauksesta. Tuosta en apua löytänyt. Itse olen tuo henkilö B eli saan lisättyä itse hallinnoimalleni sivulle kuvia ja albumeita ja pystyn tekemään saman myös A:n hallinnoimalle sivulle mutta A ei itse pysty tekemään sitä tuolle omalle hallinnoimalleen sivulle. Se miten itse onnistun albumin tekemään, teen sen täsmälleen samalla tavalla kummankin hallinoimalle sivulle mutta kun tekee samalla tavalla A käyttäjänä niin ei onnistu → kun painaa Luo albumi tai lisää kuva painiketta niin sen jälkeen näkee jo heti että A:lla ei onnistu mutta B:llä onnistuu → sivun alalaidassa ei minulle tule alasvetovalikkoa josta pitäisi määritellä onko julkaisu kaikille vai vain itselle vai jokin muu →  albumin käyttö onnistuu mutta kun A koittaa lisätä niin tulee tuo edellä mainitsemani alasvetovalikko joka on näköjään jo merkkinä siitä että kuva- ja kuva-albumi eivät mene hallinoimalle sivulle. Asetuksissa täytynee olla syy…!? Mutta kun ei löydy sopivaa täppää tai valikkoa.

Tehtiin jopa niin että annoin A:lle pääkäyttöoikeuden lisätä kuva-albumia itse hallinnoimalleni sivustolle mutta siinäkin sama juttu, ei onnistu kuva-albumin luonti tai kuvan lisääminen minun hallinnoimalleni sivustolle.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ite oon pari sivua pystyttänyt missä oon sittemmin siirtänyt hallinnoinnin muille ja poistanut itseltäni adminit, näissä ei oo missään tuommoista tullut vastaan eikä tuota ongelmaa näy myöskään sivulla mihin mulle on lisätty hallinnointioikeudet vaan kuva-albumin luonti onnistuu normaalisti facebook.com/pg/[TÄHÄN SIVUN NIMI]/photos/ sivulla :thinking:  Jos tuolla sivulla ei A:lla tämä onnistu, niin melkein kävisin tuon A:n oman profiilin käyttöoikeudet kohta kohdalta asetuksista läpi ja tarkistaisin ettei siellä ole namiskat liian tiukalla

Itsekin törmäsin tällaiseen ongelmaan ekaa kertaa vaikka olen hallinnoinut muitakin sivuja ja opastanutkin toisia. Koitettiin etsiä sopivaa asetusta mutta tarvii käydä kohta kohdalta varmaankin niin, että vertaan joka kohdassa sitä miten ko asetus eroaa omastani. Aika työlästä mutta ei kait muu auta.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Työläs tapa toi on, mutta valitettavasti ei itelläkään oikein tuu mitään tähän hätään muuta mieleen :/ Ei oo vastaavaan tullut itsekään siis törmättyä joten jotenkin veikkaan että liittyy A:n tilin asetuksiin nyt kun toistuu toisella sivullakin