Vastattu

Päivitys looppi

  • 11 huhtikuu 2019
  • 50 kommenttia
  • 2909 katselukerrat

Moi! Oon pulassa mun mustan Elisa Viihde boksin kanssa. Otin tän pitkästä aikaa käyttöön ja päivitysrumba alkoi. Kaikki meni pitkään tosi hyvin kunnes boksi jäi päivityslooppiin yhden päivityksen kohdalle eli yrittää päivittää yhtä päivitystä uudestaan ja uudestaan.

Onko ideoita? Nappi pohjassa käynnistys tehty, lisäks alustettu sisäinen muisti ja palautettu tehdasasetukset. Silti jatkuu sama homma.

Päivityksen numero: 8.4.03-73
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi BK_viihde 29 toukokuu 2019, 08:39

Boksissasi on aika vanha firmis, 7.2.01-784. Tuota ei saa suoraan päivitettyä uusimpaan tällä hetkellä, laitoin sinulle asetuksiin 7.6.01-109 firmiksen, johon päivitys onnistuu. Boksisi on ilmeisesti ollut useita vuosia käyttämättömänä.
Katso alkuperäinen viesti

50 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-digiboksit-14/digiboxin-paeivitys-ei-onnistu-513436#post598274

Tuolla näyttäisi olevan vastaavaa oiretta. Onko sinulla Intenon laitteita käytössä?


E: Niin ja kai edelleen on viihteen sopimus voimassa, muuten ei päivitys ilmeisesti onnistu.
Just tommoset oireet mullaki. Yrittää päivittää samaa päivitystä onnistuneen päivityksen jälkeen.

Mikä on Inteno?

Ei oo enää Elisa Viihdettä. Eikö tuota olis fiksua kuitenkin päivittää, koska voi käyttää digiboksina ja näkee hd-kanavat tolla.
Käyttäjätaso 2
Just tommoset oireet mullaki. Yrittää päivittää samaa päivitystä onnistuneen päivityksen jälkeen.

Mikä on Inteno?

Ei oo enää Elisa Viihdettä. Eikö tuota olis fiksua kuitenkin päivittää, koska voi käyttää digiboksina ja näkee hd-kanavat tolla.Inteno on siis kuitupäätelaite. 🙂 Täältä voit hieman kurkata millaisia Intenon laitteita on, jos sulta vaikka löytyisi samanlainen käytöstä. 🙂
Ei oo Intenoo, joten ei johdu vika siitä
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Käsittääkseni digiboxi ei päivity jos elisaviihde sopimusta ei ole. Lisäksi boxi alkaa herjaamaan yhteysvirheestä.
Kyllä päivitty. Monta päivitystä ajeli läpi. Kunnes tähän tiettyyn jäi looppaa
Käyttäjätaso 3
Kyllä päivitty. Monta päivitystä ajeli läpi. Kunnes tähän tiettyyn jäi looppaa

Ähh onpas nyt ongelma 😥 Onko netti yhdistettynä digiboksiin millä tavalla eli ihan langalla vai langattomasti?
Langalla. Tällä hetkellä pidän pois netistä, jotta boksia voi käyttää töllön katseluun eikä yritä päivittää.

Haluaisin saada päivitykset kuitenkin toimimaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mikä päivitysversio se on mikä siihen jää looppaamaan?
Alkuperäsessä viestissä lukee elikä ”Päivityksen numero: 8.4.03-73”
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Sori 🙈 Laitatko varmuuden vuoksi vielä sen käytössäsi olevan boksin MAC S/N koodin profiiliisi kohtaan "Yksityiset muistiinpanot"? 🙂 Laitoin tuosta jo vähän kyselyä eteenpäin onko havaintoa miksi tuo looppaa
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Pitäisikö viihteen digiboxin päivittyä vaikka ei ole elisaviihde tilaus voimassa?
Lisäsin tiedot profiiliin 👍
Päivittää sittenkin tämmöstä versioo 8.4.03-94.Sit päivityksen jälkeen käynnistyy ja tulee tämmönen virhe aluks. Sen jälkeen alkaa hetken kuluttua päivittää uusiks samaa päivitystä.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Päivittää sittenkin tämmöstä versioo 8.4.03-94.Sit päivityksen jälkeen käynnistyy ja tulee tämmönen virhe aluks. Sen jälkeen alkaa hetken kuluttua päivittää uusiks samaa päivitystä.Ketjun aloituksen jälkeen on ilmestynyt jakoon uusi päivitys, siksi firmiksen numero on nyt suurempi. Itse päivityshän ei tapahdu tuossa graafisessa käyttöliittymässä, vaan upgraderin omassa ikkunassa jonka pitäisi tuon "valmistelun" jälkeen käynnistyä boksin bootatessa itsensä. Nyt valmistelu kaatuu siihen, ettei boksilla ole pääsyä palvelimelle.

Pysyn aiemmassa mielipiteessäni, että boksia ei pysty päivittämään ilman voimassa olevaa sopparia. Typerää toki, että boksi pääsee jostain urkkimaan uuden firmiksen olemassaolon, jos ei sitä pysty lataamaan.
Ok. Onko tää siis boksin viimeisin? Onko siis järkee päivittää tähän uusimpaan? Mitä tässä päivityksessä tulee, menetänkö siis mitään oleellista. Nythän käytän tätä digiboksina, jotta nään enempi hd-kanavia 👍

Olin näkeniväni päivitysrumbassa jossain vaiheessa, että jossain välissä tuli boksiin Netflix. Sit se hävis näissä uudemmissa. Minne se katos?
Ja olis kiva käyttää boksia muutenkin netin kanssa, jotta voin käyttää muita boksin nettisovelluksia. Nyt päivitys puskee forcella päälle ja alkaa buuttailee. Ainut vaihtoehto on ottaa nettipiuha irti, jotta sitä voi käyttää. Onko keinoja ohittaa päivityksen asentamisyritystä?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Boksissasi on aika vanha firmis, 7.2.01-784. Tuota ei saa suoraan päivitettyä uusimpaan tällä hetkellä, laitoin sinulle asetuksiin 7.6.01-109 firmiksen, johon päivitys onnistuu. Boksisi on ilmeisesti ollut useita vuosia käyttämättömänä.
On ollut joo käyttämättä. Otin nyt tänä vuonna käyttöön uudestaan.
Nyt sain päivittyy tohon minkä laitoit eikä enää päivityslooppausta 👍 Välillä ilmottaa että ei saa yhteyttä vissiin tohon Elisan palvelimeen.

Onko muuten jotain erityistä syytä, miksi ette anna laitteelle päivityksiä? Näähän laitteet on netissä ja jos niissä vanhat firmikset niin eikö tietoturvariski oo aika suuri? Tästä laitteestahan on maksettu, joten eikö päivitykset kuulu hintaan. Enhän mä mitään Elisa Viihdettä ton kautta pääse näkeekään ellen omaa Elisa Viihdettä. Joten kiinnostaa tietää, miksei näitä tulisi jakaa automaattisesti kaikkiin teidän laitteisiin?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Digiboksisi oli ollut niin kauan poissa verkosta/päivittämättä, ettei päivitys uusimpaan versioon suoraan ollut enää mahdollista. Nyt jos yrität vielä päivittää niin boksiin pitäisi tulla uusin versio 8.4.03-94.

Tällä hetkellä uusin päivitys on jaossa kaikille Viihteen N7700/N7800 bokseille, myös niille joilla sopimus ei ole enää voimassa.
Uusin päivitty 👍 Nyt vaan kadoksissa aloitussivulta ohjelmaopas eli mistä nään nyt millon mitäkin töllöstä tulee yhdellä sivulla?
Tämmönen etusivu:


Eli väittäsin et tilanne vähän huononi uusimassa päivityksessä. Ominaisuuksia lähti etusivulta pois ja toi valikoita ladataan on ja pysyy tossa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Sulla ilmeisesti ei ole voimassa olevaa Elisaviihde-sopparia, johon tuo digiboksi olisi kytketty? Jos näin on, mun mielestä on ihan ymmärrettävää, että et saa niitä samoja ominaisuuksia boksiisi kuin Elisaviihteestä maksavat.
Jos olen oikein ymmärtänyt, niin digiboksi hakee ohjelmatiedot Elisan servereiltä ja ilman voimassa olevaa soppari haku ei onnistu. Maailmassa on paljon erilaisia palveluja, joita voi käyttää vain maksamalla jotain.
Ei kiitos trollausta 😉

Löytyhän se keino miten päästä ohjelmaoppaaseen. Menee kattoo jotain tv-kanavaa, nuoli ylös tai alas, sit vasemmalle ja ok, ku painaa pääsee oppaaseen. Ohjelmaopas on kuitenkin digiboksin perusominaisuuksia ja pitää toimia ilman nettiäki.

Osallistu keskusteluun