Vastattu

surkea sovellus palvelu

  • 6 September 2020
  • 3 kommenttia
  • 390 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Monesti miettinyt minkä takia elisa kustomoi palveluja boxille. Esimerkiksi vaimo nyt halusi alkaa seuraamaan bb liveä niin yllätys yllätys elisan surkea boxi ruutu sovelluksesta ei löydy näitä kanavia. Mikä hemmetti siinä on niin vaikea toteuttaa palvelua niin että ihmiset voisi käyttää palveluja sellaisina mistä maksavat? 

olen monesti kironnut tätä surkeaa palvelua mutta muutama hyvä puoli saanut jatkamaan asiakkaana. Nyt kyllä ollaan lähellä sitä että alkaa riittämään tämä asiakkaiden aliarvoiminen palveluiden suhteen. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 7 September 2020, 16:44

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Tämä! ⬆️ Alan kanssa olla kurkkuni myöten täynnä kun mikään ei toimi, niin kun luulisi. Netti pätkii eli kuva pätkii, vähän välii saa repii johtoja irti kun bokdi pimeenä ja joo miula on liian vanha reititin, mut kun vaihtuu laite niin voi olla et vaohtuu myös palvelun tarjoaja…

 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Täällä kanssa etsitty nuita bb 24/7 kanavia,miksi niitä ei todellakaan löydy ruutu sovelluksesta,eikä mistään muualtakaan boksilla ??   

Ruutu+ tilaus on voimassa,ja urheilut kyllä näkyy sillä tilauksella

 

 

no nyt alkoi näkymään bb ohjelma linkin alta  suorat    24/7 1. ja 24/7 2. kanavat

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Tarkemmin en valitettavasti tiedä mikä siellä oli eilen illalla vialla, mutta yöllä tuo saatiin onneksi kuntoon eli pitkään ei mennyt sen jälkeen kun ongelma havaittiin :) Pahoittelut häiriöstä!