Android TV:n käynnistyminen verkon yli

  • 6 October 2020
  • 2 kommenttia
  • 410 katselukerrat

Kerran kotiin palatessani oli TV auki ja Spotifyn soittolista päällä. Huomasin että se oli poikani lista. 

Selvisi, että hän on joskus aiemmin käydessään liittänyt puhelimensa televisioomme. Nyt hän oli kuitenkin ollut kotonaan, ja muisti sitten että oli laittanut Spotifyn päälle ja valinnut vahingossa kohteeksi meidän television. 

Tässä on mielestäni erikoista, että televisio pystyy tuolla lailla käynnistymään verkon. Eikö Elisa viihteellä ole mitään palomuuria estämään tällaista. 

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Itselläni on kotiteatterivahvistimessa Spotify kytkettynä kotini wifi-verkkoon. Asetuksista olen säätänyt, että vain samassa wifi-verkossa olevalla laitteella ohjaus on mahdollinen. Jostain kumman syystä pystyn ohjaamaan kännykän 4G liittymän kautta sujuvasti Spotifyä. Ja on muutaman kerran käynyt, että olen poissa kotoa ollessani valinnut epähuomiossa kotiteatterivahvistimen toistolaitteeksi… Ihan Spotifyn ominaisuus tuo vaikuttaa olevan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Juu,  Spotifyn oma ominaisuus tuo että voi hallita laitteita verkon yli :) Tuolla pari kertaa tehnyt kepposetkin aikanaan kun oon pistänyt yhtäkkiä omat  musiikit soimaan ennakolla ennen kuin  tulin kotiin itse :sweat_smile: