Blog

Chromecast + maksukanavat toimivat nyt Elisa Viihde-sovelluksessa

  • 4 June 2019
  • 9 kommenttia
  • 9707 katselukerrat
Chromecast + maksukanavat toimivat nyt Elisa Viihde-sovelluksessa
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Hei!

Asiakkaidemme kauan kaipaama muutos on nyt toteutettu sekä Applen & Androidien Elisa Viihde-sovellukselle. Nyt voit viimein käyttää Chromecastia toistamaan myös maksukanavat 🙂

Ominaisuus on ollut jo aikaisemmin käytössä tallenteiden kohdalla ja sama ominaisuus toimii nyt myös maksukanavian kohdalla. Kun sovelluksella aloittaa katselun maksukanavalta niin reunaan ilmestyy Chromecast-symboli samaan tapaan kuin tallenteissa.

Jotta ominaisuus toimii tulee Elisa Viihde-sovelluksen päivitys olla päivitettynä uusimpaan versioon, joka siis onnistuu ihan sieltä laitteen sovelluskaupasta 🙂

Tulemme päivittämään aiheesta vielä lisätietoa meidän tukisivuillemme osoitteeseen:

https://elisa.fi/viihde/tuki/

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/sovellus-kayttovinkit/

Eli ei muuta kuin kovaa käyttöä uudelle ominaisuudelle! 🙂

Tarkennan vielä, että maksukanavien tilaaminen onnistuu edelleen ainoastaan digiboksille palvelulle lukuun ottamatta Elisa Viihde Sport-pakettia.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

en tiedä liittyykö tuohon, mutta nyt mulla ei toimi YLE:n ohjelmien castaus. Muilta kanavilta toimii.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Toimiiko sulla @kukari Ylen castaus tallenteista kuitenkin normaalisti? Eli ongelma on nyt vain noissa livelähetyksien castauksessa? Onko sulla mikä laite (merkki+malli+ohjelmistoversio käyttiksestä sekä sovelluksesta) ja Chromecast versio millä tuota castausta teet?
en ole liveä kokeillut castata, koskaan, vain tallenteita. Chromecast Ultraan ja Canal Digitalin OnePlace -laitteisiin kokeilen castata iPhone XR:stä. Kaikki softat uusimpia.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Aivan, eli nimenomaan tallenteiden kautta ilmenee ongelmia. Oletko sellaista huomannut, että jotkin tietyt ylen kanavalta tulleet tallenteet toimisivat ja toiset ei, eli esiintyykö tätä pulmaa tiettyjen satunnaisten ongelmien kanssa? Laitetaan täällä pääsä tuota nyt tutkintaan mistä johtuu.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Ja kertoisitko @kukari vielä sovelluksesta, sekä iosista ne tarkemmat sovellusversiot ☺️
2.22.1 (1034) on versio sovelluksesta ja 12.3.1 iosista.

Muilta kanavilta onnistuu mutta ei YLE:stä. En havainnut ongelmaa ennen lomareissuani eli noin 2-3vk sitten toimi ongelmitta.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
2.22.1 (1034) on versio sovelluksesta ja 12.3.1 iosista.

Muilta kanavilta onnistuu mutta ei YLE:stä. En havainnut ongelmaa ennen lomareissuani eli noin 2-3vk sitten toimi ongelmitta.Muutamia toimenpiteitä itseasiassa saatiin täällä päässä tehtyä jo chromecast puolelle. Pystyisitkö kokeilemaan oliko tuolla vaikutusta vai jatkammeko tutkimista? ☺️
Hei hieno uudistus.

Olisiko mahdollista saada sama myös katsottaessa tietokoneella. Ainakin Netflixin katsominen televisiosta Chromecastin kautta onnistuu myös tietokoneen kautta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +13
Hei @Laitsut ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😊

Valitettavasti maksukanavia emme voi järjestää online Elisa Viihteen selainversioon tietokoneelle tekijänoikeudellisista syistä 😕 joten harmillisesti tuota ominaisuutta ei ole nyt ainakaan näillä näkymin tulossa selaimeen saataville.