Elisa viihde kansioon tallentaminen

  • 14 June 2021
  • 8 kommenttia
  • 117 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Huomasin vasta nyt vai erehdynkö minä, että voi tallettaa suoraan kansioon. Onkos Elisa viihdettä jotenkin uusittu? Ja koskahan?

 

EDIT / Muokattua otsikkoa kuvaavammaksi. -MiikaMoi


8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Minun mielestäni tuo on ollut juo vuosia mahdollista, mikäli puhumme samasta asiasta. Eli että tallennuksen yhteydessä/tallennyssääntöä tehdessä voi määritellä, mihin kansioon tallenteet menevät?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

En käsitä. Mulla ei ole ollut muuta kuin, että kun klikkaa ohjelmaa muuttuu punaväriseksi se talletuspiste  ja siinä kaikki. Maksan peräti 5 e ylimääräistä. Onpa mulla vielä sellainen omitusussu , että vaikka klikkaa päivittäin Elisa viihdettä lukuisia kertoja se ei tule koskaan eniten vierailtujen sivujen joukkoon. Vilkaisen vielä vähän. Ehkä se toimii vain jatkuvassa talletuksessa? tai näköni on huonontunut?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Näkyy toimivan jatkuvassa taleltuksessa. No kaipa en huomannut kansiomahdollisuutta. Oon joko tollo tai huononäköinen. Onpa mulle muuten sattunut, että elisa lähettänyt mailia mulle vaan ei koskaan perille saapunut. Onko se sama tapaus kuin, että eräät isot mailipalvelimet eivät ota vastaan tietyiltä mailiplavelimilta lähetettyjä maileja. Saa ne perille kunhan tekee siellä toisessa päässä tiettyjä toimenpiteitä.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Toimii yksittäisessäkin, kun ei aseta tallennusta suoraan listauksessa, vaan avaa ohjelman tiedot esiin, ja voi sitten yksittäisessä tallennuksessakin valita kansion.

Pitää klikata sitä ohjelman nimeä, jolloin aukeaa uusi ikkuna, jossa voi määritellä tallennekansion ja halutessaan laittaa tallennuksen jatkuvaksi.

Jos sen sijaan klikkaa sitä pallukkaa (joka sitten muuttuu punaiseksi), ei edellä mainittu ikkuna aukea, tallenne on kertaluontoinen ja menee automaattisesti oletustallennekansioon.

Kyseinen toiminto on tosiaan ollut jo hyvän aikaa toiminnassa, eihän noita kaikkia hienouksia aina huomaa. :smile:

Hyvät kesän jatkot! :sunny:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Joo toimiihan se niiku yllä selitetään. Hyvä uudistus. Minkäs tekee jos ei huomaa. Voisivat ilmoittaa uudistuksista. Oon joko toope tai huononäköinen. Pitääköhän alkaa seurata ahkeraan OmaYhteisöä?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

No tuo on tosiaan ollut ainakin sen 7 vuotta mitä itselläni on tilaus ollut, jos muistan oikein. Eikä siitä ole tiedotettu aikanani, nuohan löytää ihan itse kun tutustuu ohjelmistoon.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

 

 

Voihan
virsu.

Osallistu keskusteluun