Elisa vs. DNA

  • 3 July 2017
  • 7 kommenttia
  • 6615 katselukerrat

Harkitsen operaattorin vaihtoa.

Ihmettelen Elisa Viihteen hintaa 39,95€/kk. Maksan DNA:lle 100M liittymästä+mokkulan 4G oheisliittymästä 20€. Sen päälle DNA TV:n maksu 3,40€. Voisin helposti downgreidata turhuutena 20€ maksun ja maksaisin 10€ liittymästä tai maksuttomaksi 10M liittymäksi 0€.
Digiboksi ja modeemi ovat lähtökohtaisesti maksuttomia.
Elisa Viihde maksaa 40€. Mitä lisäarvoa saan 40€ vs. 3,40€ minimitapauksessa?

Lisäksi käytössä on Viasat Kulta, C More Total ja DNA Mix 8 (Eurosport 1&2, Ruutu Leffat&Sarjat/Dokkarit, MTV Music, Discovery). Vastaavat tilaukset tuovat min. 100€ lisää Elisalta, kun nyt maksan yhteensä 103€.
Eli 103€ vs. min 140€? Missaanko nyt jonkun pointin?
C Moren ohjelmakirjastoa ei näytä löytyvän Elisan C Moren paketteja katselemalla?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
En tiedä onko tuo sinun 3,40€ hinta joku erikoistarjous, mutta DNA TV:n normaali hinta on 6,90€/kk mikä on myös tuon Elisa Viihteen sovelluksen hinta. Tuo netin hinta on sinulle noin halpa varmaankin, koska sinulla on taloyhtiölaajakaista tjsp.

Tuo DNA TV taitaa olla pelkkä sovellus? Eli et voi verrata sitä tuohon AIO Elisa Viihteeseen vaan tuohon sovellukseen mikä maksaa 6,90€/kk
Ookoo, mutta ei ihan aukea mitä Elisa Viihde tuo lisää? Jotenkin tyhmä kysymys, mutta ei ole ihan auennut selaamalla nettisivuja. Sorry. :)

Joo taloyhtiön laajakaista on kyseessä.

Ja tosiaan pysyvä erikoisdiili DNA TV:stä päällä.

Eli ilmeisesti netin hinta on sitten 39,95-6,90 Elisan keississä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Tuosta 39.95 netin hinta taitaa olla puolet ja toisella puolikkaalla saa viihteen + digiboksin.

Tuo on hyvä hinta niille joilla 100megan hinta ilman viihdettä on tuon 39.90€/kk muutenkin.

Itse en nähnyt 19.95 - 6.9 = 13.05€ maksavalla digiboksilla mitään hyötyä niin otin tuon 6.90 maksavan viihteen ja katson sitä Chromecastin kautta.
Käyttäjätaso 7
Elisa Viihteitä on monenlaisia , netillä ja ilman sekä boksilla ja ilman.

https://elisa.fi/viihde/

PS. DNA:lla ei digiboksi kuulu hintaan mukaan.
Tsekkasin tossa yhdellä Elisan pisteellä Viihdettä ja ainakin pikaisesti käytettävyydessä ja toiminnassa se pesee WBOXIn mennen tullen ottaen huomioon laitteen jatkuvan pätkimisen yms. ja sen, ettei palautteeseen toimimattomuudesta reagoida mitenkään ja viimeisin softapäivitys on yli vuosi sitten tehty.
Oliko niin, että maksukanavia voi myös tallentaa? Digiboksillahan se onnistuu DNA:lla vain "suorista lähetyksistä" kaapelin kautta kovalevylle ja niitä ei voi sitten muualla kuin himassa tsiigailla.

Toki Denarilta on tulossa joku Hubi, mutta siitä saatava info on aika nollassa, kun yleisestä myyntiin tulosta ei kerrota mitään, hinnasta ei kerrota mitään ja lisälaitekovalevykin pitää ostaa erikseen. Pilveen tallennus on toisaiseksi no-no maksukanavilta.


Digiboksin hinta on mulle tietty hankintana tehty jo, joten se ei kuulu vertailuun sen vuoksi.


Tavallaanhan Elisa Viihde ja perinteinen digiboksi on ihan eri teknologioita.
Käyttäjätaso 7

Oliko niin, että maksukanavia voi myös tallentaa? Digiboksillahan se onnistuu vain "suorista lähetyksistä" kaapelin kautta kovalevylle ja niitä ei voi sitten muualla kuin himassa tsiigailla.Elisan boksilla ei voi tallentaa paikallisesti , vaan ainoastaan pilveen ja maksukanavia ei minnekään.
Jassoo jaaha. Se kyllä vähän haittaa sitten.