Miten hyvin Tvilon etusivun ohjelmalistaus mielestäsi toimii?

  • 27 February 2017
  • 3 kommenttia
  • 754 katselukerrat

Löydätkö listalta helposti sinulle sopivaa ja houkuttelevaa katsottavaa? Minkälaisia asioita listan suosittelussa pitäisi mielestäsi painottaa että se tukisi juuri sinun käyttöäsi?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Voisko olla jonkinmoinen kategoriahaku olemassa, ainakin näin vanhempana henkilönä en nyt okein osaa hakea katsottavaa. Ehkä olen liikaa kiinni kanavahaun mukaisessa ohjelmatiedostomallissa. Hoksasin kyllä että voin kirjoittaa hakukenttään "draama" jne, mutta se kyllä kesti jonkin aikaa. voisi olla jonkunlaiset hakunapit valmiina kenties. pääsis alkuun helpommin. onko muten mahdoton ajatus että olis tv-kanavien mukaan haku? entä hakusanoilla "luonto", "eläimet" jne
Kaikki ideat ohjelmalistauksen toiminnasta ovat tervetulleita. Kiitos orau niistä. Nyt näin alkuun kartoitetaan millä tavoin listaus tukisi parhaiten testiryhmäläisten ja miksei muidenkin tapoja löytää mielekästä katsottavaa mahdollisimman helposti. Tämän hetkinen hakuratkaisu tosiaan piilottaasen miten hakua voi käyttää melko monipuolisestikin. Toisaalta pitää myös käyttöliitymän pelkistettynä.
Ohjelmalistauksessa voisi kärkeen laittaa sarjoja, jotka ovat saman tyylisiä kuin ne mitä olet katsonut ja mitä seuraat. Ensimmäistä kertaa ottaessasi palvelun käyttöön voisi olla valinnan mahdollisuus eri genreistä ja valitset joitakin mitkä kiinnostaa ja näihin osuvat sarjat olisi ohjelmalistauksessa ensimmäisenä. En lähtisi monimutkaistamaan käyttöliittymää, lyhyt ohje haun monipuolisuudesta olisi hyvä ja sen voisi näyttää käyttöönotossa.