Onko Ivalo vielä katsomatta? Nyt näet ensimmäisen jakson veloituksetta!

  • 15 helmikuu 2019
  • 6 kommenttia
  • 1108 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1056 kommenttia


Ivalolainen poliisi Nina Kautsalo löytää kahlehditun naisen syrjäisen erämaamökin kellarista. Kun naisesta löytyy tappavan vaarallinen virus, kutsutaan paikalle saksalainen asiantuntija Thomas Lorenz. Kun virusta ei saada eristettyä, kilpajuoksu aikaa vastaan alkaa.

Haluatko selvittää mitä Ivalossa oikein tapahtuu? Pääset tutustumaan sarjaan veloituksetta, eli siis katsomaan ensimmäisen jakson kokonaan ja veloituksetta täällä! Tässä ei ole mitään koiria haudattuna, klikkaa itsesi siis katsomaan :)

Jos haluat nähdä loputkin jaksot, näet ne tilaamalla itsellesi Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjaston!

**
Lisäys: Ivalon ensimmäinen jakso on poistunut katsottavista 3.3.2019

6 kommenttia

Oispa mukava saada suomenkielinen teksti Ivaloon? Vaihtoehtoina näkyy Suomi ja englanti mutta et saa vaihdettua . Kannattaisiko jättää vaihtoehdot pois kun ne ei kuitenkaan toimi. Ainakaan meidän telkkarissa
Käyttäjätaso 3
Moi Sarsim ja tervetuloa OmaYhteisöön! Kävin tuota tarkistamassa ja tosiaan teksityisvaihtoehtoina löytyi Englanti, Suomi tai ei mitään. Englanti -vaihtoehdolla tekstittää koko ohjelman, mutta tuolla Suomi-valinnalla suomenkieliset tekstitykset tulevat vain kohdissa joissa puhutaan muuta kieltä kuin suomea (esim. saksaa). Toki ymmärrän että hämäävä se on, pistetään palautetta tästä 🙂
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Hmm, har den inte svensk textning?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Hmm, har den inte svensk textning?

Det finns inte :/

Miten saa näkyviin suomenkielisen tekstityksen kun ohjelmassa puhutaan esim. Englantia

Näkyy ilmoitus: valitettavasti tämä TV malli ei ole Elisa viihteen virallisesti tukema. Tekstityksiä ei ole saatavilla tälle sisällölle. Eikö ole mahdollista saada tekstitystä sellaisiin kohtiin, joissa puhutaan muuta kuin suomea??

Osallistu keskusteluun