TELIA TV VS. ELISA VIIHDE - TODELLISET EROT?

  • 29 June 2017
  • 0 kommenttia
  • 1763 katselukerrat

Mitkä ovat Telia TV vs. Elisa Viihde konkreettiset erot palveluissa, laadussa ja toimivuudessa? Laitekannassa ja niiden uusiutumistahdissa (rauta/softapäivitykset) eroja? Kumpikohan tuo ennen 4K-laitteet saataville? Elisa viihde viimeisin rauta taitaa olla Netgem N7700/N7800, mikäs Soneran viimeisin?

Saavutetaanko ilman (maksullisia) lisäpalveluita käytännössä mitään hyötyä verrattuna uuden Samsung/LG 4K TV:n (vuosimalli 2016/2017) omaan digiboksiin (joka by the way skaalaa nätisti 4K valikot ja sisällön töllön natiiville resolle vrt. Elisan/Soneran Full-HD poksit) ilmaisiin antenni/kaapeli lähetyksiin verrattuna?

Miten Netflix, Katsomo, YLE Areena, yms. sovellukset? Käsittääkseni Elisa Viihteestä nämä löytyvät. Youtubea & Spotifya ei taida kummaltakaan?

Palveluilla on kuitenkin hintaa se 15e/kk pelkän VDSL2 yhteyden päälle + mahdollinen laitevuokra joten jos todellisuudessa mitään lisäarvoa tälläisellä paketilla ei ole ja 2016/2017 LG/Samsung Smart TV tarjoaa paremmat ohjelmistot palvelut ja laadun niin jää vähän kysymysmerkiksi mitä on se lisäarvo jota nämä paketit tuo valtakunnallisiin ilmaisiin kaapeli/antenni lähetyksiin verrattuna?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA