Vastattu

Telkkari makuuhuoneesen

  • 19 July 2021
  • 4 kommenttia
  • 213 katselukerrat

Meillä on omakotitalon alakerrassa telkkari ja Elisa Viihde. Jos haluaisin katsoa telkkaria yläkerran makkarissa, mitä laitteita pitäisi hankkia? Kodin netti ei sinne asti kanna. Taloon tulee Elisa Kotikuitu. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 19 July 2021, 09:05

Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Mikähän olisi “hankkeen” budjetti ?

Tässä yksi ratkaisuvaihto:

Hommataan muutama MESH-tukiasema, jolla saadaan aikaiseksi koko asunnon kattava langaton verkko. Esim. Huawein tukiasemilla kustannus on kertamaksulla luokkaa 170 euroa (59 euroa kpl, voi ostaa myös luottokaupalla ja maksaa pidemmällä maksuajalla kuukausittain)

Makuuhuoneen televisioon toinen Viihde-digiboksi, kulkee sopimusteknisesti nimellä “Elisa Viihde Tupla”. Tämän kustannus on noin 20 euroa/kk.

Käyttäjätaso 6

Morjes @ninapauliina ja tervetuloa OmaYhteisöön! :blush:

Vaihtoehtoja voi tosiaan olla useampia erilaisia,@sakarialanne tässä ehdottikin jo todella hyvää komboa :slight_smile:  jos haluaisit että katsotaan yhdessä sinulle paras paketti ja rukataan noita Viihteen sopimuksia samalla niin voit laittaa meille profiilin @OmaYhteisö-tiimi kautta yksityisviestiä! :thumbsup_tone2:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +6

Jos yläkerran televisio on älytelevisio ja siihen löytyy viihde app:i, niin ei todellakaan kannata maksaa toisesta purkista...

 

Käyttäjätaso 2

Jos yläkerran televisio on älytelevisio ja siihen löytyy viihde app:i, niin ei todellakaan kannata maksaa toisesta purkista...

 

...ja vaikkei olisikaan älytelevisiota, niin kaupoista löytyy edullisia AndroidTV-boxeja (mm. Nokia- ja Xiaomi-merkkisiä), jotka maksavat reilut 50 €! Niihin saa myös ladatuksi ilmaisen Elisa Viihde -apin! Hyvin pelittää niin matkailuautossa kuin makuuhuoneessakin! :nerd:

Osallistu keskusteluun