Vastattu

ViaPlay+Aitio

  • 16 August 2020
  • 5 kommenttia
  • 497 katselukerrat

Onko nyt niin, että kun ViaPlay ja Aitio yhdistyivät ja hinta nousi, niin Aition puolelta ei saa mitään maksamatta vuokraushintaa?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MiikaMoi 17 August 2020, 14:29

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5

Onko nyt niin, että kun ViaPlay ja Aitio yhdistyivät ja hinta nousi, niin Aition puolelta ei saa mitään maksamatta vuokraushintaa?

Moi @JormaMa ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Eli Viaplay ja Aition ovat nykyään saman kuukausimaksun alla johon kuuluu myös Aitio -ohjelmakirjaston sisällöt: https://elisaviihde.fi/aitio , jos tuosta valikoimasta kokeilet jotain nimikettä painaa ja vastaan tulee herja vuokraamisesta niin voi olla että et ole aktivoinut Aitiota vielä tunnuksillasi käyttöön :thinking:

 

Erikseen on vielä Elisa Vuokraamon sisällöt jotka eivät kuulu mihinkään kuukausilaskuun vaan ovat juurikin vuokrattavissa tai ostettavissa omaksi: https://elisaviihde.fi/vuokraamo

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Eli oliko siis aitiossa joskus maksutonta sisältöä ?

Minulla on sähköposti, joka kertoo näin: Vahvistus tilaukseesi kuuluvasta Elisa Viihde Aition aktivoinnista. Mutta kun menen Aitiossa johonkin nimikkeeseen, niin siinä on aina vain vuokrausvaihtoehto ja nappula Tilaa Aitio & Viaplay. Miksi ihmeessä? Olen kirjautunut sisään tunnuksillani ja sähköpostissa on yo aktivoitumisviesti.  Miksi ehdottaa Tilausta. Minullahan on se JO.

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

@JormaMa Jos olit jo tehnyt ohjeiden mukaan mitkä löytyy linkin https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/aitiojaviaplay/#viaplay-muualta takaa niin laitatko meille yksityisviestiä joko tätä kautta OmaYhteisö-tiimi
Tai voit vaihtoehtoisesti soittaa meidän asiakaspalveluumme 010190240 tai laittaa meidän Sometiimille viestiä Facebookkiin http://m.me/elisasuomi tai Twitteriin https://elisa.to/2GdQo2M :)