Vastattu

Virhe puhelinlaskussa

  • 20 January 2020
  • 3 kommenttia
  • 717 katselukerrat

  • Tiedonhaluinen
  • 0 kommenttia

Sain Eliisan puh.laskun jossa oli laskutettu “viihdepuheluja” n. 12 e;n edestä. En todellakaan ole soittanut tuona aikana (joulukuu-19) enkä koskaan  yhtään kertaa ko numeroon.  Ihmettelin kyllä , kun yhtenä päivänä oli puhelimeeni ilmestynyt 3 kpl lyhyttä , muutaman sek /soittoa  numeroon. Mistä tuo voisi johtua ?   Jos sama jatkuu , pitää tehdä rikosilmoitus ja sanoa liittymä irti.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 21 January 2020, 12:52

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @puuki ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Itsestään veloitukset ei laskulle tule, vaan ne rekisteröityvät puhelimen kautta verkosta. Tuo että nuo näkyi puhelimessa mutta et itse niitä ole soittanut voi viitata mahdollisesti johonkin sovellukseen joka on ne puolestasi soittanut :/ Kannattaakin tarkistaa puhelimesta asennetut sovellukset ja mielellään tehdä haittaohjelmien varalle skannaus jollain tietoturvaohjelmalla

Miten voi olla aktivoimaton sim-kortti tehä itestään laskua?? 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Miten voi olla aktivoimaton sim-kortti tehä itestään laskua?? 

Ei mitenkään. Aktivoimaton SIM-kortti ei ole mihinkään liittymään kytköksissä eli verkko ei hyväksy sitä sisään eikä sitä kutsuta minkään sopimuksen kautta verkosta myöskään. Jotain muuta siis kyseessä, voi olla helpointa selvitellä tuota tarkemmin jos laittelet meille @OmaYhteisö-tiimi’lle yksityisviestillä tarkempia tietoja tapauksesta :)