Vastattu

Yle Areena väärällä kuvasuhteella, missä vika?

  • 17 October 2017
  • 6 kommenttia
  • 1592 katselukerrat

Yle Areena Elisa Viihteessä tulee väärällä kuvasuhteella, kaikki muut kanavat & sovellukset oikealla kuvasuhteella, missä vika? (Yläkulman YLE tekstistä näkyy vain pieni osa, samoin ikärajamerkeistä näkyy vain osa) Tehdasasetukset palautettu kertaalleen, kaikki laitteet ihan uusia. Testattu ainakin kymmenellä eri Areenan ohjelmalla. Ei hetkellinen virhe vaan vallitseva olotila. Onko vinkkejä mitä seuraavaksi? Vai onko tämä ominaisuus....?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 19 October 2017, 10:59

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Moikka Ainoa22 ja tervetuloa Palstalle!
No jopas on ikävä vaiva 😞 Esiintyykö ongelmaa kaikissa Yle Areenan sisällöissä vai vaan tietyn ohjelman/sarjan kohdalla? Sisällöt mitä itse olen Areenan kautta katsonut ovat näkyneet ihan normaalisti, oikeilla kuvasuhteilla .
Moi, katsoin 5-10 eri ohjelmaa pikaisesti alusta, kaikissa sama juttu. Ainakin siis yläkulman YLE tekstistä näkyy vain pieni osa, samoin ikärajamerkeistä näkyy vain osa eli näyttää siltä että kuvasta rajautuu osa pois. En vaan enää keksi mitä koittaisi seuraavaksi....
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Elisan digiboksin kauttakos siis YLE Areena olet katsellut?
Vai Elisan mobiiliapin avulla?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
Koitin tuota itse saada toistettua ja en oikein onnistunut. Esimerkkinä käytin Kandit sarjan Kausi 1 Osa 7/8 jaksoa joka nyt tulee livenä TV:ssä. Se mitä huomasin, on että Areenassa tuo Ylen logo on suurempi kuin mitä livekuvassa, mutta tämä näkyi myös olevan asian laita http://areena.yle.fi/ sivulla. Pystytkö ottamaan tuosta vaikka kuvan vielä ja liittämään tähän keskusteluun? Tämä ehkä havainnollistaisi ongelmaa paremmin 🙂 Kerro samalla vielä että mikä ohjelma kyseessä niin voidaan koittaa toisintaa ongelmaa paremmin
Täällä sama juttu kuin ketjun aloittajalla. Ainakin pikku kakkosessa yle-laatikko jää vähän kuvan ulkopuolelle. Kyseessä ei ole vain isompi yle-laatikko, vaan kuva on ikäänkuin zoomattu. Toivottavasti tähän löytyisi pian ratkaisu.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Minulla on aivan sama "vika" huomasin että televisiossa on kuvatilana skaalattu,mutta kun sen muuttaa skaalaamattomaksi niin silloin kuvasuhde on Areenassa oikein ja Ylen logokin näkyy aivan oikean kokoisena ja oikeassa paikassa eli syy löytyi television asetuksista.