Vastattu

elisa saa korjata virheelliset elisa kirjain paketti kpl tietonsa oikein ja ajan tasalle

  • 4 January 2020
  • 5 kommenttia
  • 1732 katselukerrat

  • Anonymous
  • 0 kommenttia

elisa s paketin tiedot korjattava ajantasalle, m paketin kanssa

 

 

 

( elisa mix s on laadukas 8+2 kanavan peruspaketti mm. urheilua, lastenohjelmia, dokumentteja ja musiikkia. kahta kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. voit myös tilata extrakanavia. ) = 10 kappaletta

miksi elisa mainitsee s paketin perus kappaleeksi : 11 kpl, kun myös tuossa numeron kohdan 8 paikallahan se pitäisi olla 11 + 2 = 13 eikä noin kuten olette elisa s paketin osalta ilmoittaneet väärin, korjatkaa se elisa.)

 

( elisa mix m on laadukas 15 + 6 = 21 kanavan peruspaketti mm. urheilua, lastenohjelmia, dokumentteja ja musiikkia. kuutta kanavaa voit vaihtaa kuukausittain valinnaisten kanavien valikoimasta. voit myös tilata extrakanavia. ) = 21 kappaletta

 

 

 

miksi elisa mainitsee m paketin perus kappaleeksi : 18 kpl, kun myös tuossa numeron kohdan 18 paikallahan se pitäisi olla 21 + 6 =  27 eikä noin kuten olette elisa m paketin osalta ilmoittaneet väärin, korjatkaa se elisa.

 

elisa l teillä on laskuvirhe:

 

 

 

elisa mix l on 30 kanavan kattava paketti, johon sisältyy mm. bbc:n, discoveryn sekä disneyn suosikkikanavia. voit myös tilata extrakanavia.

paketin peruskanavat

34 kpl

ilmoitatte kuitenkin peruskanavissa tässäkin 34 kappaletta, pitääkö 30 ylempi vai 34 onko merkintä oikein, että korjatkaa kirjain pakeeti merkintänne.

linkkinne: https://elisa.fi/kaapeli-tv/kanavat/

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi mikalin 4 January 2020, 15:29

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Hei.

Kiitos toisesta vai oliko jopa kolmas lähettämäsi viesti yksityisesti.

Valitettavasti en ehdi niihin reagoimaan, joten jos tarvitset Elisan apua, niin heihin yhteys. En yleensäkään pahemmin vastaa yksityisesti, koska silloin ne ratkaisut jäävät muilta saamatta.

Jos on DNA:han liittyvä yksityisviesti, niin siinä saatan vastata todennäköisemmin.

Hinnat, kysymykset, palvelut yms. joista saattaisin tietää paljonkin. Monesti on kysyttykin, ja eräskin sai liittymän samaan hintaan kuin minä, kerroin vieläpä miten hän sellaisen sai.

Elisaltahan tietysti hän alkujaan yritti hintaa saada alemmaksi… siinä onnistumatta.

Vastaan myös DNA-tukifoorumilla kysymyksiisi kyseiseen operaattoriin liittyen.

Hyvää päivänjatkoa!

anteeksi.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Pakettien tiedoissa näkyy SD ja HD kanavat ominaan siitähän tuo epäloogisuus vain johtuu. Esim. S-paketissa on se 8+2 eri sisältöistä kanavaa jne…

Ennemmin suuttuisin mikäli tuota mainostettaisiin 13 kanavan pakettina, eikä kymmenen.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

HD-tasoisissa maksukanavissa edellytetään sitä korttilinkitystä ja vieläkin tulee itselle vastaan niitä joilla laitteisto ei tätä tue. Tai uusi televisio tukee ja vaatii, mutta korttimoduuli on päivittämättä. Tämä tietää melkoista kontaktisumaa itselle aina kun on joku isompi urheilusikermä tiedossa ja tarjolla vain erillisillä maksukanavilla.

Esimerkiksi viasat urheilun ystävät eivät näy yhtään urheilulähetystä ilman linkittämistä.

Osa kanavista voidaan vielä SD-tasoinena pukata tarjolle ja toki sen teemme.

Kuten Mikalin selitti, tuosta se johtuu.

 

Kannataa tutustua tähänkin sivustoon:

https://www.testatutlaitteet.fi/

 

elisan porkkana,

 

laittaisitte hd  kirjaimille oman hd kirjain hd paketin, niin ne asiakkaat ottaisi hd kirjain paketti settiä / setin joilla laite / laitteet tukee hd tekniikkaa ja “HD-tasoisissa maksu-kanavissa edellytetään sitä korttilinkitystä”.

jättäkää sd laatuiset erilleen sd asiakkaillenne tuo selkeyttä ne joilla on sd laitteet vielä niin ottaa sd paketteja ja ne keillä hd laitteet ja vehkeet ottaisi hd tasoisen kirjain paketin, jos laitatte hd paketin hd asiakkaita varten, se tuo selkeyttä kaikille.