Vastattu

Postilaatikko on täynnä, tyhjennys ei auta ?

  • 10 July 2014
  • 9 kommenttia
  • 10782 katselukerrat

Tervehdys,

Viihteen sähköpostilaatikko täyttyi. Poistelin viestejä, viestien määrä vähenee mutta laatikon vapaa tila ei kasva ?

 Esimerkiksi webmailin kautta katsottaessa roskakorissa on 0 viestiä mutta koko on 59496 KB

Mikä neuvoksi ?

T: Hannu
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Jaksuu 10 July 2014, 12:47

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Jos olet käyttänyt jossain välissä sähköpostiohjelmaa ja luonut omia kansioita, niin nämä ei välttämättä näy webmailissa lainkaan. Jos pääset poistelemaan viestejä tuolta, niin ongelma voisi poistua.

Olihan myös roskakorti tyhjennetty, ettei poistetut viestit vie siellä tilaa?

Oliko lähetettyjä viestejä poisteltu riittävästi?

Tilan pitäisi päivittyä meille asti tunnin sisällä, jonka jälkeen posteja pitäisi pystyä ottamaan vastaan.

Järjestelmän mukaan sinun kohdallasi tilaa pitäisi olla sen verran, että viestit taas liikkuvat 🙂
Hei,

Viestejä (saapuneet, lähetetyt, roskakori) putsattu, mutta postilaatikko on edelleen täynnä (200M) webmailin Saapuneet-sivun yläpalkin tietojen mukaan. Hallinnoi kansioita -sivulta näkyy, että kansioissa on vain 72M tavaraa.

Viestit ole siirtänyt Outlookin (2013) paikallisiin arkistokansioihin, mistä ei kylläkään ole jälkeä (alakansioiden nimiä) websivulla. 

Sähköpostien lähettäjät saavat virheilmoituksen siitä, että viestin toimitus on viivästynyt ja että sitä yritetään uudelleen. Itselleni ei tule mitään ilmoitusta tästä? 

Mikä lie neuvoksi tai korjaukseksi?

Toinen kysymys koskee weblaatikon kokoa. Oliskohan aika tarjota asiakkaille hiukan suurempia sähköpostilaatikoita, kuin 200 M. Eräissä ilmaispalveluissakin lienee suurempia bokseja tarjolla?

t. KaiB
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tervetuloa Palstalle KaiB!

Luomasi alikansiot Outlookiin käyttävät myös sähköpostilaatikon kokonaistilaa eli tämä voi aiheuttaa sen, että sähköpostisi on täynnä. Outlookin alikansiot eivät näy Webmailissa ollenkaan. Kannattaa tarkastaa, että sinulla ei ole luonnoksissa isoja posteja, koska nekin käyttävät postilaatikon kokonaistilaa.

Elisan postilaatikon tila on 200Mt. Lisätilaa voi tilata 20Mt paloissa. Hinta lisätilalle on 3,23e/20Mt/kk. Lisätilan voi tilata esimerkiksi OmaElisasta sähköpostilaatikon tiedoista. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
kukkatippa kirjoitti:
Tervetuloa Palstalle KaiB!

Luomasi alikansiot Outlookiin käyttävät myös sähköpostilaatikon kokonaistilaa eli tämä voi aiheuttaa sen, että sähköpostisi on täynnä. Outlookin alikansiot eivät näy Webmailissa ollenkaan. Kannattaa tarkastaa, että sinulla ei ole luonnoksissa isoja posteja, koska nekin käyttävät postilaatikon kokonaistilaa.

Elisan postilaatikon tila on 200Mt. Lisätilaa voi tilata 20Mt paloissa. Hinta lisätilalle on 3,23e/20Mt/kk. Lisätilan voi tilata esimerkiksi OmaElisasta sähköpostilaatikon tiedoista. :)

Siis laskinko oikein????? Jos Elisa/Saunalahdelta haluaa saman verran postilaatikkotilaa kuin esim. Gmailissa on ilmaiseksi, niin se maksaisi noin 2300 €/kk??

Onko nyt kesähelle sekoittanut mun pään???? 
Hei,

Kiitti tervehdystoivotuksista!

Mister Joku on tehnyt jotakin jossakin, sillä sähköpostiviestejä on ruvennut taasen tippumaan 'täyteen postilaatikkoon' ilman suurempia odotusaikoja. Hyvä näin.

Löytyyköhän jostakin ohjeistusta siitä, miten viestien siirto paikallisiin arkistoihin pitäisi tapahtua, jotta viestit eivät jää kummittelemaan palvelimelle.
Elisa Viihde -sopparissa on muistaakseni max 5 sähköpostiosoitetta. Jos nämä nostaisi samalle tasolle Gm kanssa, olisi kuukausivelotus 11 500 egee. Vuosivelotus olisi tästä 138 000 egee. Heh heh!

Samanaikaisesti elisa viihteen puolellä on mahdollista tallentaa 100 h mediaa.

Mielestäni 200M sähköpostilaatikko on auttamattoman pieni suhteessa tuohon 100 h mediatallennusmahdollisuuteen elisa viihteen asiakkaille.
Kun sähköpostilaatikkoni oli täynnä, niin poistin pari isoa liitetiedostollista viestiä. Minulla ei silloin ollut erikoiskansio asetukset kohdallaan. Nyt noiden viestien koko kummittelee käyttöasteessa. Voitteko tehdä jotain?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Kummitteleeko vieläkin? Ettei ne menneet vain roskakoriin jos et poistanut kokonaan. Perustarkistukset ensimmäisenä. Yhteystiedoissasi oleva laatikko ei ainakaan ole täynnä. Emme puolestasi voi viestejä poistaa laatikon sisältä. Luetko ihan webmaililla sähköpostia vai muulla? On myös tyypillistä kun on ollut täynnä ettei laatikon käytetty koko päivity heti poiston jälkeen.
  • Ei enää kummittele. Ne poistetut viestit löytyivät, kun lisäsin asetuksissa kansioiden näkyvyyttä. Ne löytyivät undefined trash kansiosta. Tyhjäsin sen, 9 M jäi vielä kummittelemaan vaikka kansiot olivat tyhjiä. Se korjautui 1 M vuorokauden päästä.