Vastattu

Palaute ympäristölle aiheutuvasta meluhaitasta

  • 9 May 2024
  • 1 kommentti
  • 78 katselukerrat

Hei

Haluan antaa palautetta Elisan nettikaapelien asennuksesta (asfaltin /maakaivuu työstä) aiheutuvasta meluhaitasta ympärisölle. 
En löydä mistään kohtaa, jonne palautteen voisin antaa, joten laitan sen tänne. Kulkeutuu varmaan oikealle taholle,
Lahelassa (Tuusula) tehdään ilmeisesti Elisan toimesta kaapelien asennusta tien varteen. Tässä on joku aliurakoitsia toimimassa.

Tänään 9.5.2024 pyhäpäivänä yritys on aloittanut kadun asflatin leikkaamistyöt ennen klo 8.00, rälläkällä, vaikka olemme toivoneet heidän aloittavan vasta klo 9.00 jälkeen. Emme ole edes tilanneet Elisan kaapelia, mutta melutyöt on aloitettu tänään juuri meidän kotimme kohdalta. On käsittämätöntä, miten pyhäpäivänä, jolloin normaali työssä käyvä voisi nukkua pitempään, ei huomioida asukkaille aiheutuvaa meluhaittaa. Leikkaisivat edes niiden kotien edestä, jotka palvelun on tilanneet. 

Miettiikö Elisa valitessaan aliurakoitsijoita heidän toiminnastaan aiheutuvaa meluhaittaa asukkaille?
Ainakin tämän aamuinen meluhaitta on aiheuttanut aikamoisen imago kolhun Elisalle. Tulen vastaisuudessa miettimään, valitsenko Elisan tuotteen vai jonkun kilpailevan yrityksen.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 9 May 2024, 09:48

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Kiitos palautteesta. Viedään eteenpäin asianosaisille. 

Kevät on tänä vuonna tullut normaalia myöhemmin ja kallisarvoista rakentamisaikaa on menetetty ja jokainen päivä on tärkeä töiden edistymisen kannalta, jotta aikatauluissa pysytään, sillä rakennettavaa on ympäri maata vaikka kuinka.

 

Osallistu keskusteluun