Vastattu

SIM-kortin tietojen siirto Samsungista iPhone 5s:ään?

  • 7 September 2016
  • 5 kommenttia
  • 486 katselukerrat

Olen ottamassa käyttööni iPhone 5s:ää ja vanha puhelimeni on Samsung Galaxy (SIM-kortti siis vaihdettava tässä kohtaa). Elisan myymälästä käteeni annettiin uusi "SIM-korttisetti" ja kehotettiin menemään Oma Elisaan, jossa sitten siirtäisin "helposti tarvittavat tiedot vanhasta puhelimesta uuteen". No eipäs kovin helposti onnistu, kun mistään en löydä ohjeita moiseen! Kukahan auttaisi? Tai missä saisin apua kasvotusten? Onko Helsingin Kampissa sellainen Elisan piste, jossa voisi saada ihan palveluakin? Kuulemma tällainen palvelu (?) on keskitetty vain muutamiin toimipisteisiin.. 😞
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kv36 7 September 2016, 15:31

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
1) todennäköisesti kaipaamasi tiedot eivät ole sim-kortilla vaan puhelimen muistissa (tosin vähän riippuu, että mikä Galaxy niistä triljoonasta erilaisesta Galaxystä on kyseessä)

2) jos kyseessä sattuu olemaan android-Galaxy, niin tietojen siirto-ohjeita android -> iphone on netti pullollaan.

En kyllä YHTÄÄN ymmärrä, miten omaelisassa voisi siirtää tietoja kahden puhelimen välillä, mutta kai se on myönnettävä, että en minäkään ihan kaikkea tiedä... Mutta olisikohan tuossa kuitenkin tarkoitettu uuden sim-kortin aktivointia Omaelisassa? Vai onko se valmiiksi aktivoitu?
Kiitos vinkeistä! Voi olla, että myyjä tarkoitti sim-kortin aktivointia, mutta lisäksi kyllä haluaisin tosiaan siirtää vanhan puhelimeni (siis todella vanha Galaxy Gio jotain..., mutta Android kyllä, versio 2.3.6) yhteystiedot, kuvat sun muut uudelle sim-kortille.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Kuvia et sim-kortille saa koska tilaa ei ole.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Aktivointi tosiaan tehdään OmaElisassa, mutta ei sieltä mitenkään voi tietoja kortilta toiseen siirtään. Myymälässä korttia voi pyytää kopioitavaksi (taitaa maksaa kaksitoista euroa) tai käyttää esim. pilvipalveluita tietojen siirtoon. Näitä löytyy melkeinpä joka lähtöön ihan käyttiksestä riippumattomia.
Kiitos neuvoista. Yrityksen ja erehdyksen kautta sain kuin sainkin homman hoidettua. Yhteystiedot ovat nyt uudella simillä ja vanhasta kuvat siirretty tietokoneelle talteen. 🙂