Ohjelma alkaa -muistutus

  • 6 kesäkuu 2021
  • 3 kommenttia
  • 100 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 6 kommenttia

Eikö kellään muulla mee hermot digiboxin kanavan kääntö muistutus logoon joka on keskellä ruutua 2 min. Eikö koodari voisi esim tuohon torkku valikkoon laittaa ok ja valikko häviäisi mutta boxi silti kääntäisi kanavan 2 min päästä.
 

 

 

EDIT // muokattu otsikkoa kuvaavammaksi -draakki


3 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Hmm, itseä tuo ei ole kiusannut, mutta ymmärrän kyllä miksi se voi olla välillä vähän häiritsevä :slight_smile:  ei siinä, voisihan tuo muistutus eri tavallakin toimia, mutta sitten siinä toki voisi olla riski että jos satut olemaan juuri sillä hetkellä jääkaapilla käymässä niin muistutus menee ohi jos se olisi esimerkiksi nopeammin ohi menevä :thinking: 

Jos haluat, voit toki avata Ideapajalle idean että miten tuota muistutusta voisi mahdollisesti muokkailla, ja muut yhteisöläiset pääsevät silloin myös äänestämään ehdotuksen puolesta! :blush:

Käyttäytyisi muistutus samalla lailla kuin nytkin, mut jos torkun paikalla olisi kuittaus painike esim ok saisi laatikko häviämään ja muistutus silti voimassa. Jos ei kuittaisi ni jotka haluavat voisivat katsella laatikkoa sen 2 minuuttia. 🙄😆

Käyttäjätaso 3

N7600-boksissa muistutus taisi tulla minuutin ennen alkua, ja torkusta 10 sekuntia ennen. Sen toivoisin näkeväni nykyisessäkin. Ja ilmoitusruutu vaikka oikeaan yläkulmaan.

Osallistu keskusteluun