Roskakorin kansi ei pysy kiinni

  • 16 January 2020
  • 12 kommenttia
  • 596 katselukerrat

Käyttäjätaso 2

Terve!

 

Nyt on muutaman viikon Elisaviihteessä ollut sellainen kipu että roskakoriin siirretyt tallenteet ponnahtavat takaisin. Oletteko muut huomanneet tällaista käytöstä, vai onko meillä viihde-poltergeist kylässä? Ärsyttävä vika yhtä kaikki!


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

No johan nyt :O Itsellä ei ole hetkeen taas ollut tarve tyhjennellä tallenteita eli suoraan omaa kokemusta tuosta ongelmasta ei löydy :/ Ootko noita poistellut Viihteen boksilta suoraan vai sovelluksesta/nettisivuilta? Palautuuko sieltä kaikki tietyllä kertaa poistetut takaisin vai tuleeko sieltä ripotellen mitä sattuu takaisin? 

Käyttäjätaso 2

Ootko noita poistellut Viihteen boksilta suoraan vai sovelluksesta/nettisivuilta? Palautuuko sieltä kaikki tietyllä kertaa poistetut takaisin vai tuleeko sieltä ripotellen mitä sattuu takaisin? 

 

Molemmilla: boksista yleensä sen jälkeen kun esim. joku sarjan osa on katsottu, ja sitten webbisivulta vaikkapa tuplatallenteiden etsinnässä.

Kokeilin myös niin että loin oman väliaikaisfolderin ja siirsin poistettavia käsipelillä sinne - ja poistin vasta sieltä. Sinnepä ilmestyivät takaisin.

Tallenteet eivät palaa kuolleista hetimiten, vaan esim. poistoa seuraavana päivänä. Tarkempaa aikaa en osaa määrittää; pitäisi bongata roskista jatkuvasti.

TODELLA omituista jos olen yksinäni tämän ongelman kanssa! Zombien koston pojan paluu :drooling_face:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Zombeileeko sieltä esim tonne väliaikaiseen kansioon ne kaikki eilen poistetut vai sattumanvaraisesti vain osa? :ghost:

Käyttäjätaso 2

Zombeileeko sieltä esim tonne väliaikaiseen kansioon ne kaikki eilen poistetut vai sattumanvaraisesti vain osa? :ghost:


Kaikki nousevat kuolleista kerralla. Eilisiltana poistin katselun  jälkeen yhden sarjanpätkän, vielä ei ole tullut takaisin alkuperäiseen kansioonsa. Seuraan tilannetta.

Aiheeseen löyhästi liittyen - myös “poista päällekkäiset” -toiminto vaatisi hieman viilausta. Kuvakaappaus ohessa. Tekee tätä melko usein, aina samoilla tallenteilla.

 

 

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Teitkö eilisen poiston boksilta vai?

Käyttäjätaso 2

Teitkö eilisen poiston boksilta vai?


Jep, n. klo 22.50. Lisäksi tuossa ~tunti sitten poistin ison kasan tarpeettomia tallenteita, jotka olin sitä ennen siirtänyt väliaikaisfolderiin. Seurailen muistaessani roskista - jahka palaavat kummittelemaan, laitan tähän threadiin tietoa. Ehkä auttaa vianetsinnässä?

Käyttäjätaso 2

No niin .. *saattaa* olla että löytyi syyllinen. Yhdeksänvuotias pojankoltiainen, jonka sormet taitavat olla liian vikkelät. Ei tunnustanut, mutta kun asiasta tiukattiin, niin roskis on tämän jälkeen pysynyt kansoitettuna ainakin toistaiseksi.

Se on varmaan liian suuri houkutus se roskakorin suuri “palauta”-nappi. Kyseinen pikkumies nimittäin stressaa jatkuvasti siitä, kun avarat luonnot katoilevat rikkiviisaiden päättäjiemme masinoiman kahden vuoden säilytysajan jälkeen. Saattaa olla että pienessä päässä tapahtuu joitain johtopäätöksiä tähän liittyen: “otan kaikki takaisin etteivät häviä!”. Ehkä.

Vaimo kyllä tolkutti että ei se sellaista osaa tehdä, miksi tekisikään, mutta tuonikäisen sielunmaisema on varsin erilainen kuin kalkkeutuneen aikuisen.

Jos asia on näin (ja siltä nyt näyttää) niin anteeksi häiriö.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Eipä mitään, hyvä kuulla että mahdollista selkoa löytyy! :) Ja kyllä nuo lapset tuntuu varsin näppärästi käyttelevän noita bokseja, oma kolmivuotias navigoi tallennekansioiden ja ohjelmakirjastojen väliä mennen tullen sen mukaan mitä sattuu milloinkin haluamaan katsella :sweat_smile:

 

Huikkaile tänne mikäli ongelma nostaa päätään ja syyllinen ei majaile kotona niin jatketaan ihmettelyjä asian tiimoilta sitten lisää! :) 

Käyttäjätaso 2

Huikkaile tänne mikäli ongelma nostaa päätään ja syyllinen ei majaile kotona niin jatketaan ihmettelyjä asian tiimoilta sitten lisää! :) 

 

Näin tehdään, kiitoksia! Odotusaikana voisivat seuraavat seikat olla huomionarvoisia (näissä en toivottavasti ole ainoa pyytäjä):

  • Roskiksen tyhjennysmahdollisuus webbikäyttöliittymässä, mahd. selektiivisesti (“poista valitut lopullisesti”).
  • Päällekkäisten etsintä kuntoon. Sen lisäksi että sille tulee vääriä hälytyksiä, kuten tuossa aiemmin laitoin esimerkin, niin se ei myöskään löydä kaikkia aitoja päällekkäisiä.

Jäljempänä mainittu ominaisuus muuten toimi hienoisti muinaisessa ElisaViihdeMediaManagerissa, mutta API-muutoksen jälkeen koko softa ei enää toimi (korjaa, jos olen väärässä, ja joku on piilottanut johonkin netin nurkkaan uuden version :slight_smile:).

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pari uuden API rajapinnan kautta toimivaa sovellusta tuolla näkyy julkaistun https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-sovellus-ja-nettipalvelu-16/elisa-viihde-api-julkaisut-ja-bugiraportit-512104 keskustelussa :) Ootko noista tarkistanut ettei tarjoaisi kaivattuja/puuttuvia ominaisuuksia? :) Tuolla voi toki myös esittää toivetta noille kehittäjille jos joku ottaisi asiakseen koodata kaivattua ominaisuutta mikäli ei oo vielä kellään tarjolla :) 

Käyttäjätaso 2

Pari uuden API rajapinnan kautta toimivaa sovellusta tuolla näkyy julkaistun https://yhteiso.elisa.fi/elisa-viihde-sovellus-ja-nettipalvelu-16/elisa-viihde-api-julkaisut-ja-bugiraportit-512104 keskustelussa :)

Heeiiii….!

Nythän se vanha kunnon “ElisaViihdeXMediaManager” toimii, ainakin pikaisen kokeilun perusteella.

Kiitos ja kumarrus! Luulisin että tällä selviää taas jonkin aikaa :blush:

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Eipä mitään :) Vaikka API:kin vaihtui niin ei kaikkea menetetty :D