Huawei B525s ja PS4 NAT-tyyppi ongelma

  • 29 September 2019
  • 3 kommenttia
  • 1158 katselukerrat

Tervehdys,

Eli tiedustelisin asiaan perehtyneiltä mitä teen väärin kun ei NAT tyyppi PS4 konsolissa suostu muuttumaan kolmosesta kakkoseen. Julkinen IP-osoite palvelu on käytössä, APN on nimetty internet4 sekä NAT asetukset modeemista on kahdesta valinnasta "löysemmällä" (cone). Modeemi on päivitetty ja kilpailevan operaattorin kautta sama palvelu toimi moitteettomasti, pleikka oli NAT2. Nyt ei tunnu onnistuvan millään.
Mikä mättää, jollain täällä mahdollisesti sama modeemi ja palvelu joka toimii?
Netistä ei varsinaisesti suoria ohjeita kyseiseen modeemin muuten löydy. Apu olisi tarpeen, kiitos :D
Kuvia alla.


IPv6 ainakin osoite näkyy oikein ja on ollut toiminnassa aiemminkin, pitäis olla ok..?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Lisäyksenä vielä, olen kokeillut myös Virtual Server asetuksista lisäporttien avaamista, ei auttanut. Tiedä sitten menikö oikein, mutta ymmärsin että kyseinen asetus ainoa paikka siihen tarkoitukseen.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
@Z3phy hei ja tervetuloa OmaYhteisön jäseneksi!

Mielestäni kaikki tuossa pitäisi olla, mitä toimintaan tarvitaan. Kysymyksesi on sen verran tekninen, että toivottavasti jollakin yhteisössä on kokemusta asiasta, koska en ainakaan itse löydä sitä virhettä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
@Z3phy Kannattaa lisäillä asiakasnumero omaan profiiliin täällä OmaYhteisössä. Omassa profiilissa oleva asiakasnumero näkyy vain OmaYhteisö-tiimille ja itsellesi. Toimiiko tuon reitittimen kautta muu nettiliikenne normaalisti? Onhan tuolla reitittimen asetuksissa sallittuna myös IPv4, eikä pelkästään IPv6?

Vaikka IPv6 on ns. "tätä päivää", valtaosa palveluista pyörii kuitenkin IPv4:n pohjalla. IPv6:n IP-osoitteet ovat jo valmiiksi julkisia, mutta IPv4:sta varten tarvitaan tuo erillinen julkinen IP-osoite.