Vastattu

Mobiilireitittimen liittäminen pöytäkoneeseen jossa ei verkkokorttia

  • 3 April 2018
  • 4 kommenttia
  • 842 katselukerrat

Tumpelon kysymys: Uusi 4g yhteys, hieno Huawei E5785LH.. mutta miten liitetään pöytäkoneeseen (jossa siis EI ole verkkokorttia) ? Onko edes mahdollista? Vanhassa Huawei 3g mokkulassa on paikka verkkokaapelille ja sitä kautta yhteys on toiminutkin. Ja tietysti uudessa 4G Huaweissa on micro sd sim kortti , vanha ei käy eikä uutta tullut modeemin mukana... toivottavasti osasin käyttää oikeita termejä
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 3 April 2018, 20:55

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Kokeile Googlata "wlan adapteri" hakusanalla. Löytyy paljon sellaisia pieniä vekottimia jotka saa kiinnitettyä esimerkiksi tietokoneen usb-porttiin ja sitä kautta yhdistettyä pöytäkoneenkin langattomaan verkkoon.

Tuosta Huawei E5785 laitteesta pystyy yhteen tietokoneeseen jakamaan nettiyhteyden myös langallisesti laitteessa olevaa usb-porttia hyödyntäen.

Mitä tulee väärän kokoiseen SIM-korttiin, pystyy uuden erikokoisen kortin tilaamaan esimerkiksi OmaElisan kautta, tai sen voi napata mukaan suoraan myymälästä.
Ok, kiitos hyvästä vastauksesta. Vielä sen verran, että kun Huawein mikro usb yhdistetään langallisesti "pöytälaatikkoon", niin miten hoituu Huawein akun lataus?

Oikean kokoisen sim-kortin saa tietysti tilattua tai noudettua 60 km päästä... (maalla on siitä huolimatta mukavaa) 🙂
... kun Huawein mikro usb yhdistetään langallisesti "pöytälaatikkoon", niin miten hoituu Huawein akun lataus?

Laite saa tuolloin käyttösähkönsä siitä tietokoneen USB-portista ja samalla lataantuu akkukin. Silloin kun tietokone on pois päältä, ei akku lataannu, mutta eipä sitä koko ajan kannata ladatakaan.
Kiitoksia, asia selkenee. Täytynee miettiä wlan adapteria, koska sitä käyttäessä mobiilireitittimen voi sijoittaa talossa optimaalisesti eikä vain usb -johdon päähän talon toisessa päässä olevasta pöytäkoneesta. Tällöin toimivat tabletitkin ilman katvealueita.