Vastattu

Nintendo Switch hotspot

  • 22 heinäkuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 883 katselukerrat

Hei, paljonko maksaa julkinen IP, että voi hotspottaa puhelimesta Nintendo Switchiin ja pelata? Ilman julkista IP:tä NAT tyyppi on D, jolla ei voi pelata.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 22 heinäkuu 2019, 18:02

Tervetuloa OmaYhteisöön @kristtian!Puheliittymään et saa Elisalta julkista IP-osoitetta lainkaan.Sinulla pitäisi olla käytössä pelkkä mobiililaajakaista, johon julkisen IP-osoitteen saa muistaakseni 1€/kk kustannuksella.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/Mikäli talouteen ei ole saatavilla lainkaan kiinteää laajakaistaa, suosittelen tuon pelkän mobiililaajakaistan kaveriksi verkkovirtaa käyttävää mobiilireititintä. Puhelimen jatkuva tai hyvin usein toistuva käyttö "mobiilireitittimenä" saattaa huonolla tuurilla lyhentää puhelimen akun elinkaarta merkittävästi.EDIT: Tuohon pelkkään mobiililaajakaista -liittymään riittää hyvin tuo Mobiililaajakaista 4G Super (100Mbit/s). Suurempaa teoreettista nopeutta on turha hankkia, koska on erittäin todennäköistä, ettet sitä koskaan tule saavuttamaan. Tuo 100Mbit/s nopeuden (hetkellinen) saavuttaminen on jo todennäköisempää, jos puitteet päätelaitetta myöten on kunnossa.

https://elisa.fi/kauppa/nettiliittymat/mobiililaajakaista
Katso alkuperäinen viesti

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tervetuloa OmaYhteisöön @kristtian!

Puheliittymään et saa Elisalta julkista IP-osoitetta lainkaan.

Sinulla pitäisi olla käytössä pelkkä mobiililaajakaista, johon julkisen IP-osoitteen saa muistaakseni 1€/kk kustannuksella.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/

Mikäli talouteen ei ole saatavilla lainkaan kiinteää laajakaistaa, suosittelen tuon pelkän mobiililaajakaistan kaveriksi verkkovirtaa käyttävää mobiilireititintä. Puhelimen jatkuva tai hyvin usein toistuva käyttö "mobiilireitittimenä" saattaa huonolla tuurilla lyhentää puhelimen akun elinkaarta merkittävästi.

EDIT: Tuohon pelkkään mobiililaajakaista -liittymään riittää hyvin tuo Mobiililaajakaista 4G Super (100Mbit/s). Suurempaa teoreettista nopeutta on turha hankkia, koska on erittäin todennäköistä, ettet sitä koskaan tule saavuttamaan. Tuo 100Mbit/s nopeuden (hetkellinen) saavuttaminen on jo todennäköisempää, jos puitteet päätelaitetta myöten on kunnossa.
https://elisa.fi/kauppa/nettiliittymat/mobiililaajakaista
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Sinulla pitäisi olla käytössä pelkkä mobiililaajakaista, johon julkisen IP-osoitteen saa muistaakseni 1€/kk kustannuksella.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/mobiililaajakaista/ohje/ip-osoitteet/


Hinta tällä hetkellä 1,99 € 🙂

Osallistu keskusteluun