Kysymys

Puhelimeni ei hälytä tai näytä saapuvaa puhelua, vaikka soittajan luuri tuuttaa normaalisti?

  • 2 September 2014
  • 2 kommenttia
  • 9449 katselukerrat

Tämän päivän on ollut kyseinen vika.

Eli, kun joku soittaa minulle, hänen puhelimessaan kuuluu normaali hälytysääni ("Tuut... Tuut.."), mutta minun ruudullani mitään ei tapahdu. Laitteessa ei ole vikaa. Mikä neuvoksi?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Eihän sinulla ole Multi-simiä käytössä ja toista korttia jossain verkossa olevassa laitteessa, esim. 3G-modeemissa?

Elisan verkossa on ollut myös jotain suurempaakin vikaa tämän viikon aikana, häiriötiedote pomppaa korostettuna esiin Saunalahden etusivulla

Häiriöitä mobiiliyhteyksissä: Käynnistä tarvittaessa laite uudelleenValtakunnallinen häiriö Elisan mobiilipuhe- ja datapalveluissa

Elisan matkapuhelinverkossa on ilmennyt alkuviikon aikana satunnaisia häiriöitä, jotka haittaavat erityisesti mobiilidatapalveluiden toimivuutta. Yksittäisissä tapauksissa häiriö saattaa vaikuttaa myös mobiilipuheyhteyksiin, jolloin laite tippuu pois verkosta. Häiriöitä esiintyy 2G-, 3G- ja 4G-verkoissa.

Suurin osa laitteista palautuu itsestään häiriöstä, mutta jos datayhteydet eivät palaudu tai puhelin ei löydä verkkoa, tulee laite käynnistää uudelleen. Uudelleen käynnistämisen jälkeen laite hakee verkot ja palveluiden pitäisi toimia normaalisti.

Korjaamme parhaillaan häiriöitä ja olemme pahoillamme häiriöiden aiheuttamasta haitasta Elisan ja Saunalahden asiakkaille!

Lisätietoja ja ohjeita puhelimen uudelleen käynnistämiseen: http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/508/

Tiedotamme muutoksista ja häiriöistä osoitteessa www.elisa.fi/hairiotiedotteet ja häiriökartallamme www.elisa.fi/hairiokartta. Häiriötiedotteet ja -kartta näkyvät Elisan kaapeli-televisioverkon alueella kanavapaikalla 380 ja Elisa Viihde -palvelussa kanavapaikalla 860 sekä älypuhelimilla.

Kiitos vastauksesta!

Ei ole tosiaan minkäänlaista multisimiä. Luin kyllä tämän häiriöilmoituksen, mutta silti ei ole tullut ennen vastaan tällaista tapausta. Todella hämärää, että soittajalla kuitenkin hälyttää mutta minulla ei. Tutkin kännykkääni ja näyttää, että puhelut tulevat perille kun on 3g verkossa mutta silloin kun se katoaa niin tapahtuu kyseinen ilmiö.