Vastattu

langaton ulkokamera


Käyttäjätaso 2

Moikka taas! Minulla on ollut langaton ulkokamera monet vuodet, mutta nyt resetoidessani reitittimen, en saa enään yhdistettyä sitä puhelimen app:iin. Eli kun tuon sen sisälle, yhdistän kameran virtapiuhaan ja reitittimeen, sitten kun puhelimen apissa näkyy kamera, yhdistän apista wi-fiin, mutta nyt se ei enään yhdistä wi-fiin, väittää aina että väärä salasana. Ja yhdistän kyllä aina 2.4 mgh, ei toimi isommilla. Olen yrittänyt jo useamman päivän. Olen resetoinut, reitittimen, apin, apin  josta saa muuttaa reitittimen asetuksia. Nyt mennyt sormi suuhun. Ennen toiminut vuosia edellä mainutulla tavalla. Osaisikohan joku opastaa mitä pitäisi tehdä.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi wellu_76 7 July 2021, 11:11

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +15

Itse olen parin sisäkäyttöön tarkoitetun langattoman kameran kanssa törmännyt samaan. En tiedä happaneeko kameran elektroniikka vai loppuuko joku tuki jostain, mutta verkkoon niitä ei enää saa. Kyseessä on ollut halvimmat kiinalaiset kamerat ja tilanne on korjautunut hankkimalla uuden kameran.

Käyttäjätaso 2

Kiitos tiedosta! Tämä ostettu noin 4 vuotta sitten, Tilavahdilta, hinta 150 €, mutta kai ne kaikki on samoja kiinalaisia. Olen tilannut jo uuden, mutta yrittelen vielä jos sais tän jotenkin toimimaan.