Vastattu

PocketBook InkPad 3

  • 21 kesäkuu 2019
  • 7 kommenttia
  • 1281 katselukerrat

Muutamia kysymyksiä PocketBook InkPad 3:sta:

1- Milloin PocketBook Inkpad 3 tukee Elisa Kirjaa kuten Bookeen-laitteet?
Eli saisi päänäytöltä pääsyn omaan Elisa Kirjahyllyyn ja Elisa Kirja -palveluun.

Nyt päänäytössä My Books - ja Myymälä-ikoneista pyytää kirjautumaan menca ID:llä (Norli).

2- Miten päänäytöltä saa nuo My Books - ja Myymälä-ikonit pois?

Nämä vievät nyt turhaan tilaa, jos niistä ei pääse Elisa Kirjaan ja vahinkohipaisu avaa turhaan menca accountiin kirjautumisen. Ainoastaan päänäytön Kirjasto-ikoni on tällä hetkellä hyödyllinen. Asetuksista en löytänyt mahdollisuutta muokata päänäyttöä.

3- Asetukset > Tilit ja synkronointi on vain Menca account, Send-to-PocketBook, Dropbox, ReadRate, Adobe DRM. Pitäisikö täällä olla jo myös Elisa Kirja?

Teksti isommalla näytöllä näyttää silmiini terävältä, mikä onkin hyvä asia.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi JJesseJ 27 kesäkuu 2019, 14:50

@eKirjailija tähän vähän palatakseni niin tuota laitteen ohjekirjaa lukiessani en löytänyt keinoa jolla tuota päänäyttöä saisi muokattua niin voi olla, että se ei ole mahdollista ollenkaan. :o
Ja ainakin vielä on niin, että Elisa E-kirjat tulee siirtää tietokoneen kautta lukulaitteelle. 🙂
Katso alkuperäinen viesti

7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Moikka @eKirjailija Tervetuloa Yhteisöön!
Hyviä kysymyksiä esitit, itsellä hieman hatara tuntemus tuohon laitteeseen 😮 Onkohan Yhteisössä jäseniä joilla kyseistä laitetta löytyy tai tietää pikkasen tuosta enemmän ja osais auttaa? 🙂
Käyttäjätaso 3
@eKirjailija tähän vähän palatakseni niin tuota laitteen ohjekirjaa lukiessani en löytänyt keinoa jolla tuota päänäyttöä saisi muokattua niin voi olla, että se ei ole mahdollista ollenkaan. :o
Ja ainakin vielä on niin, että Elisa E-kirjat tulee siirtää tietokoneen kautta lukulaitteelle. 🙂
Kysymykseni ei nyt suoranaisesti liity teosten lataukseen. Se sujuu nykyiselläänkin, vaikkakin kankeasti. Mutta olen epätoivoisesti yrittänyt löytää äänikirjojen kuuntelusta uniajastin toimintoa. Käyttöohjeessa sellainen mainitaan laitteessa olevan, mutta meidän laitteessa ei sellaita kuvaketta näy. Voisiko joku kertoa, miten sen saa toimimaan?
Vast'ikään hankittu PocketBook InkPad3 toimii tosi omituisesti tai sitten siinä on vikaa. Äänikirjojen kuuntelu onnistuu ainoastaan pitämällä laite liikuttamatta paikallaan, Kun laitettä liikuttaa vähänkin niin toisto lakkaa. Onko vika vai ominaisuus?
Ongelmia myös täällä inkpad 3:sen kanssa. Meidän laite tekee sitä kun luet kirjaa niin aika ajoin pomppaa viimeselle sivulle. Luettaessa näyttöön tulee oikeaan alalaitaan neliö missä näkyy numeroin kuinka monta sivua kirjassa on ja se ei poistu ennenkuin painaa seuraava sivu nappia ja sittenhän se pomppaa viimeselle sivulle. Viimeisimmät päivitykset on asennettuna ja käynnistelty uuelleen tuloksia tuottamatta. Oiskohan vinkkejä kuinka saada laite pelaamaan niikun pitää vai pittääkö palauttaa takasin kauppaan.

Käyttäjätaso 3
Ongelmia myös täällä inkpad 3:sen kanssa. Meidän laite tekee sitä kun luet kirjaa niin aika ajoin pomppaa viimeselle sivulle. Luettaessa näyttöön tulee oikeaan alalaitaan neliö missä näkyy numeroin kuinka monta sivua kirjassa on ja se ei poistu ennenkuin painaa seuraava sivu nappia ja sittenhän se pomppaa viimeselle sivulle. Viimeisimmät päivitykset on asennettuna ja käynnistelty uuelleen tuloksia tuottamatta. Oiskohan vinkkejä kuinka saada laite pelaamaan niikun pitää vai pittääkö palauttaa takasin kauppaan.Moikka @Woordi ja tervetuloa Omayhteisöön. Onko siis näin, ettei lukulaite päästä sivua eteenpäin vain ns. pakottaa painamaan tuota nappia mistä sitten hyppää tuonne viimeiseen sivuun? Tekeekö tätä mahdollisesti useamman kirjan kanssa? Ja oliko laite meidän kautta ostettu? Itsellä ei kyllä nyt suoraan mitään vinkkejä tule enää mieleen mitä tuolle voisi päivitysten tarkistuksien lisäksi kotikonstein tehdä enää. 🤔
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Itelläni on kuusituumainen (koskakohan alamme käyttää yleiseurooppalaisia mittayksikköjä) Pocketbook Touch Lux 4, mutta käyttöliittymä lienee samanlainen. Itse katsoisin asetuksista, ettei tuota "eteen päin" nappia ole määritelty viemään kirjan viimeiselle sivulle. Kosketa ylälaitaa > Asetukset > Näppäinten kartoitus > EPUB, FB2 ja muut .

Perusasetuksilla näytön yläosasta noin 2/3 kohdalle saakka näpäytys vie kirjaa näytöllisen eteen päin, kun taas alemman 1/3 näpäytys vie kirjaa näytöllisen kohti alkua. Nuo sivunumeroinnit eivät voi olla e-kirjassa staattisia (kiinteitä), koska näyttöasetukset ja kirjasinkoko vaikuttavat siihen, mahtuuko ns. koko sivu kerralla näytölle.

Omassa laitteessani ilmestyy välillä alaosaan ruutu, josta pääsisi kai 10 sivua takaisin tms. Miksi haluaisin monta sivua takaisin, jos olen jo lukenut edelliset 10 sivua?

Osallistu keskusteluun