Vastattu

Pilvilinna Plus - tietojen siirto palvelusta tietokoneelle?

  • 13 July 2016
  • 6 kommenttia
  • 3614 katselukerrat

Ongelmani on se, että haluaisin saada Pilvilinna Plus palvelusta kuvani siirrettyä tietokoneelle ja siitä eteenpäin teetettyä valokuviksi.
Ongelmaksi tässä muodostui se, että en jostain syystä löydä uudesta Pilvilinna Plus -palvelusta kirjautuessani koneelle sitä ´palauta´-kohtaa, josta saisin kuvat palautettua toiselle laitteelle, eli tässä tapauksessa tietokoneelleni. Olisiko antaa vinkkiä kuinka toimia? Vai onko tuo palauta kohta piilotettu niin, etten sitä nyt jostain syystä huomaa/löydä?
Kiitos jo etukäteen avusta.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 14 July 2016, 08:21

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kuvien siirto onnistuu niin, että kun kirjaudut tunnuksillasi osoitteeseen pilvilinna.elisa.fi, valitse oikeasta yläkulmasta pienet neliöt > Kuvat ja paina tick-merkki = valitse aktiiviseksi niiden kuvien kohdalla, mitä haluat ladata. Tuon jälkeen sinulle tulee vaihtoehdot, mitä voit valinnoille tehdä ja yksi on juurikin "Lataa" eli nuo valitut kuvat latautuu silloin koneelle.
tuossa lataa ominaisuudessa ei ilmeisesti ole mahdollisuutta itse paattaa minne koneellaan tiedostot haluaa? esim itse koneellani ei ole 50Gt ylimaaraista tilaa ja haluaisin tiedostot koneessa kiinni olevaan kiintolevyyn. Koska mac sovellutus on tulossa??? palvelusta maksetaan aika paljon kuukausittain joten olisi kiva etta se toimisi jarkevasti.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tietokoneille tulevien sovellusten aikataulu on auki. Tulossa kyllä on, mutta ei osata sanoa tarkkaan, että milloin. 😕
Itse en ole palvelua käyttänyt, mutta aika hassua ettei se kysy mihin kansioon ne tallennetaan. Tokihan ne voi haluamaansa paikkaan siirrellä latauksen jälkeen, mutta kyllähän siinä vähän sitten ekstra työtä tulee.
Ihmettelen, kuinka täällä ns. asiantuntijat ovat kysymyksiin vastaamassa, kun eivät itse tiedä hittoakaan koko ongelmasta... Mulla on mitta täys koko pilvipalvelu plussaa, toukokuusta asti sen kanssa kärvistellyt, aikaa kulunut tuhottomasti, kun olen etsinyt tarvitsemiani työtiedostoja, kun tietokoneen sovellus ei toimi. Nyt siirtelen 29:ää tiedostoa kerrallaan pois toiseen palveluun... aikaa kuluu... vuodesta 2010 tiedostot palvelussa, kaikki vuodet omissa kansioissaan ja kaikkien vuosien kuukaudet omissa kansioissaan ja sitten vielä kuukausien sisällä eri työt omissa kansioissaan... aika helvetinmoinen homma, ei pysty edes kansioittain ilman tietokonesovellusta ainakaan siirtämään.
Kuvien ladatessa puuttuu nappi millä voisi valita kaikki kuvat kerralla. Pitää valita yksitellen ja kuvien lataus koneille veisi monta päivää. Palvelu on keskeneräinen ja ikävä että tällaista myydään kuluttajille. Epäreilua ja epäkunnioittavaa Elisalta, kun asiakkaasta ei kunnioiteta. Halutaan rahat ja tehdään mahdollisimman pitkä sopimus mistä ei pääse irti.
Näin sivustakatsojana ihmettelen, että porukka ylipäätänsä lankeaa käyttämään tallaista palvelua, kun markkinoilla on toimivia ohjelmia/pilvipalveluita luultavasti puoleen hintaan. Itse käytän OneDrivea ja toimii kuin unelma. Ainoa haittapuoli on, että palvelu on kuulemma tiukka paljaan pinnan suhteen. Voivat tulkita pornoksi.

1tera pilveä ja Office 365 (aina tuorein) maksaa 70,- egee/vuosi
1tera Pilvilinna+ maksaa 15 egee/kk = 180 egee/vuosi (onko totta!!??). Ai niin samaan hintaan saa ilmaiseksi tukun ongelmia, joista kommentoitu täällä.