Vastattu

LANGALLINEN VERKKO EI TOIMI. YHDISTÄÄ JA KATKAISEE HETI. Sama jatkuu vaan!!

  • 1 October 2015
  • 15 kommenttia
  • 2158 katselukerrat

APUA. Kohta olis kone tilauksessa ja siinä ei ole langatonta vaan vain langallinen ethernet yhteys. Tänään , juuri nyt, oli aikomus testailla että mitä nopeuksia saan langallisella yhteydellä tällä nyk. läppärillä. ja huomasin ettei langallinen toimi. Se yhdistää modeemiin, ja katkaisee suoraan, yrttää yhdistää uudelleen, ja sama toistuu, kokoajan.



Nyt on vaarana että en pääse nettiin tulevalla pöytäkoneella jos ei langallinen netti toimi. 2 piuhalla ja 2 koneella testattu. Ei toimi. Vain langaton toimii...



eli koittaa yhdistää, ei ehdi yhdistää vaan katkaisee suoraan ja sama vain jatkuu
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Bamsku 2 October 2015, 17:40

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

15 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Mistä olet tämän katkeilun todennut? Ethernet-yhteyttä kun ei tarvitse erikseen yhdistää mitään yhdistä-nappeja painamalla vaan se toimii suoraan kun johdon kytkee kiinni.
Kun piuhan pistää. Näkyy koneen ruudussa jos meet nettien kohdalle että yhdistää ja sit se yhdistäminen loppuu ja alkaa taas uudestaan ja sama toistuu kokoajan. ..................



day1 kirjoitti:

Mistä olet tämän katkeilun todennut? Ethernet-yhteyttä kun ei tarvitse erikseen yhdistää mitään yhdistä-nappeja painamalla vaan se toimii suoraan kun johdon kytkee kiinni.



palaa valo myös modeemissa sen ethernet paikan kohdalla ja sit se valo sammuu ja menee taas pariks sekunniks päälle. Testattu 2 johdolla ja 2 koneella.. sama ongelma
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Oletko kokeillut modeemin eri porteista? Jos testikoneet ovat vanhoja eikä niissä ole käytetty langallista yhteyttä, niin verkkokorttien ajuripäivitystä voisi kokeilla.
Toimi ihan hyvin vanhassa talossa dnan netillä piuha koneesta jakajaan. Nyt ei toimi vaan pätkäsee kokoajan . testattu kaikki portit. En usko että johtuu verkkokortists kun ennen elisaa toimi hyvin
Käyttäjätaso 1
Hmm otappa ipv6 pois päältä koneesta sieltä verkkokortin asetuksista
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • ? Siis olet testannut kahdella koneella yhteyttä tuon modeemisi kautta ja kumpikin tekee samaa? Tuossa modeemimallissa on mennyt ainakin välillä huonoa lan kaapelia mukana joka voi pätkittää yhteyttä. Sanoit kuitenkin että olit senkin jo vaihtanut? Vilkaisin liittymän tiedot ja modeemiakin katsoin etänä niin liittymä on hyvä ei mitään siinä ja modeemilla uusin päivitys eikä siellä näytä ainakaan äkkiseltään olevan mitään jumissa. Onko modeemin resetoinnilla mitään muutosta? Seuraavaksi voi olla modeemin vaihto edessä. Toimiko se dna:n modeemi vdsl2 tekniikassa? Sanoit myös että tällä modeemilla toimii langattomasti kuitenkin ok?
  • Hei. DNA toimi siis seinästä. Oli uudenmallinen talo jossa sellanen sähkökaappi / jakaja josta ethernet paikka 1x nettipiuhalle ja se kiinni koneeseen.



    Toimii langaton.



    En ole kokeillut resetointia. Tämä langallinen asia ei haittaa ennen kuin saan uuden koneen, vasta silloin minun on pakko saada langallinen yhteys toimimaan.'



    Kokeilin Elisan omalla piuhalla sekä samalla piuhalla joka oli siinä DNA netti talossa.
     SE DNA:n oli siis tälläinen (MELKEIN SAMA)



    https://www.anvia.fi/sites/default/files/pictures/Yksityisille/laajakaistayhteyden_kayttoonotto_kuitu1.jpg
    Käyttäjätaso 4
    Okei. Testaa vielä tuo resetointi ja kannattaa sitten laittaa yksityisviestillä tietoja jos modeemin kautta langaton verkko ei toimi mistään modeemin eth-portista (1-4). Voi mennä laite vaihtoon 🙂
    Kyllä se langaton toimii mutta langallinen (piuhalla) ei toimi
    Käyttäjätaso 4
  • ? Aivan! Sekoilin sanoissani, sorry. Siis samat testit, mutta jos yhteys ei johdon kanssa toimi eth (1-4) porteista. 🙂
  • Morjens! Nyt toimii. Olin jo peloissani että ku uus kone tulee niin joutuu perhana alkaa sählää taas netin kanssa. Nyt toimii aivan loistavasti.

    Tässä speedtest 100mb elisasta:

    http://www.speedtest.net/my-result/4714787519



    Ihan hyvä! DNA:lla meni 99 asti mutta ei se ole niin pilkulleen, enemmän tuota uploadia tarvitsen streamia ym varten.



    Onko muuten tuo upload rajoitettu 10? Sillä toisessakin taloudessa jossa Elisa, on 10 max upload.



    Ei ole ollut oikeastaan yhtään probleemia enään tämän jälkeen.
    Käyttäjätaso 4
  • ? Hieno juttu, että toimii :)



    Yhteys on 100/10M, eli upload kaista on rajoitettu 10M:aan.
  • Oolrait. Onko tässä jokin tietty syy että uploadi on rajoitettu?

    Onko tämä 10 upload kaikkialla?