Elisa upottanu tukiasemiaan järven pohjaan?

  • 30 kesäkuu 2019
  • 4 kommenttia
  • 675 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Miksiköhän Elisa on upottanu Näsijärven pohjaan kun OpenSignal sovelluksen mukaan niitä on siellä? 😂Noissa kohdissa joissa toi piste on niin ei ole saariakaan jossa se voisi olla. Toki osa noista voi olla, siitä en ole ihan varma, sen tietää vain Elisan työntekijät. Tämä sovellus näyttää kyllä tukiasemien sijainnit oikein, tukari on juuri siinä kohdassa jossa toi piste on mutta vaikea uskoa noit jotka on tuol järves.


4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Heh, hauskalta näyttää kieltämättä. Kurkkasin tilannetta täältä suunnalta ja kyllä nyt ihan tuon sovelluksen virheestä näyttäisi olevan kyse. Ei näyttäisi olevan tukiasemia järveen upotettu ainakaan toistaiseksi. 😅
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
En luottaisi tuollaisiin huumorikarttoihin.

Minä käytän Cell Tower Mapia tekijänä Vitaly V - toimii kuin junan vessa ainakin DNA linkeille.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Softan bugista tai muusta koodausvirheestä johtuu tuo tieto. Esimerkiksi Cellmapperin mukaan yksikään tukiasema ei sijaitse järvessä vaan jollain rannalla.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Saatavilla olevista softista luotettavin on lähes varmasti Cellmapper. Jos tukiaseman merkki on vihreä, niin sen on joku käyttäjä paikalleen siirtänyt ja jollain tavalla sijainnin vahvistanut. Itse olen pyrkinyt vahvistamaan asian ihan tunnistamalla valokuvasta, mitä rautaa mastossa on.

Opensignal ja tuo Cell Tower Locator ainakin omalla alueellani antaa aivan olemattomia tukiasemia.

Osallistu keskusteluun