Esto saapuville ulkomaanpuheluille

  • 18 December 2018
  • 4 kommenttia
  • 2112 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Hei.

Minulla on ongelmana ulkomailta tuleva jatkuva puhelupommitus. Parhaana päivänä tulee yli 40 puhelua ympäri maailman. Tiedän, että puhelimessani on mustalista, johon voin laittaa numeroita, jottei ne häiritse enää. Se ei kuitenkaan auta, koska puhelut tulevat jatkuvasti eri numeroista. Nyt puheluita on tullut kymmenestä eri maasta. Niitä tulee päivisin, iltaisin ja nykyään myös öisin. On pakko välillä sammuttaa koko puhelin, kun se soi jatkuvasti. Tämä häiritsee merkittävästi töitäni ja vapaa-aikaani.

Miksi ihmeessä saapuville ulkomaanpuheluille ei ole olemassa valmista estoa?
Voiko elisa tehdä sellaisen?

Mielestäni olisi kätevää, jos voisi oma elisaan tehdä itse estoja käyttäen tähti merkkiä, eli estäisin saksasta saapuvat häirintäpuhelut omaelisassa käyttäen saksan maatunnusta ja tähtimerkkiä näin +49*

Viestintäviraston mukaan suomeen tulee toistamiljoonaa ulkomaan häirintäpuhelua vuosittain, joten en ole ainut, jolle tämä on iso ongelma.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13
Eikös siihen mustalistaan saa numeroita myös muodossa "+49*" jolloin se estää kaikki puhelut tuosta maasta?
Käyttäjätaso 3
Niin voi tehdä, mutta honorissa on bugi ja tuo esto estää kaikki saapuvat numerot, joissa on 49 numero. Jos jollain on tietoa miten sen voi korjata, niin mielelläni kuulisin.
Käyttäjätaso 1
Valitettavasti operaattorina emme voi tehdä blokkausta saapuville puheluille vaikka ajatus etenkin kuvailemassasi tapauksessa on hyvä. Löytyisiköhän tuohon vielä jokin kolmannen osapuolen sovellus tai muuta - tämä kiinnostaisi minuakin. 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Androidille on olemassa True Caller -sovellus, jota kannattaa testata.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.truecaller