Mikä/mistä sopiva liittymä lämmittimen ohjaamista varten?

  • 3 June 2016
  • 3 kommenttia
  • 1930 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Nyt etsinnässä liittymä, minkä kortin vois tuikata autoon ja luurilla sitten ohjata lämmittimen käyttöä. Tietysti niin, ettei liittymään tule mainoksia ja joku kaupparatsu soittele ja näin myös ehkä käynnistä lämmitintä. Tämmöseenkin ongelmaan törmäsin jossain ketjussa. Ilmeisesti webaston ohjaus toimii soitolla tai viestillä. Pitäisi siis ilmeisesti riittää ihan ilman dataa oleva liittymä, jossa puhelut/viestit perushintasia. Saunaelisalla kun ei niitä tupla simejä enää taideta jaella 😞 En nyt ole törmännyt kun Globetelin perusliittymään, missä "olematon" kk maksu. Muuten en sitten heidän liittymiensä, laskutuksen tai muiden paleluidensa ym.toimivuudesta tiedäkkään.
Onko ylipäänsä "tarpeellinen" moinen etäohjaus(laiskajaakon) vai oisko sama naputella autossa istuessa sopivat ajat ajastimeen. Nyt voi joku jolla moinen käytössä, niin kertoa OIKEASTI, kannattaako sekin euron liittymä, viestipuhelu ym maksu pitää vaan lompakossa ja mahdolliset hyvät/huonot puolet ja mielellään lyhyemmin ja selkeemmin, kun varsinainen kysymys on kirjotettu 😃 Kuukkelia kyllä tutkittu, mutta alkaa olee niin paljon valintoja ja osa vanhoja jne., että alkaa jo silmässä vipattaa. Josko täältä löytyisi tuoreempaa arvostelua/kokemusta, käytöstä ja hinnoista.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
DNA:n yritysliittymien valikoimissa on vielä perusliittymä 2 e/kk, mutta kuluttajapuolella taitaa olla sielläkin hiljaista...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Saunalahti Latausliittymä Norppa on aika mainio tähän käyttöön.

Kyseessä on sopimuksellinen prepaid, joten puhelinnumerokin on siirrettävissä toiselta/toiselle operaattorille. Käyttö maksetaan etukäteen, joten jos lämmittimen ohjain sekoaa, mitään tuhansien eurojen yllätyslaskua ei voi syntyä.

Mikäli lämmittimen ohjain ei itse lähetä sinulle mitään vastausviestejä, liittymän voimassa pysymiseksi riittää että raapustat kalenteriin muistutuksen ladata liittymä noin 23 kuukauden välein. Liittymä on siis voimassa 24 kk viimeisimmästä latauksesta.

Liittymän tilauksen yhteydessä ensilataukseksi riittää 5 €, sen jälkeen minimilataus on 10 €.

Saldon pystyy tarkistamaan Oma Elisasta, joten korttia ei tarvitse repiä pois lämmittimen ohjaimesta tätä varten. Huom! Tämä vaatii nimenomaisesti Saunalahti Latausliittymän. Mikäli erehdyt ottamaan Saunalahti Prepaidin, saldokyselyn voi tehdä sim-kortista itsestään.

Huomaa myös ero Norppa ja Norppa+ välillä. Plus-versioon tulee mainoksia, joten valitse perus-Norppa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18
Tänks teille vinkeistä! Ei paljon taida tosiaan olla tarjontaa. Ite törmäsin vaan tosiaan tähän:
Globetel Perus
Minuutti- ja kappaleperustainen liittymä vähäiseen käyttöön.Puhelut ja tekstiviestit vain 0,059 € /min/kpl ja kk maksu myös saman hintainen. Pitää miettiä vielä, kannattaako vai ei, vai olisko kaukosäädin kertaostoksena hyvä. Toki senkin hinnalla soittelee/lähettelee monta viestiä 😃