Vastattu

Onko tekstiviestisiirto poistettu myös multi-SIM-liittymistä?

 • 24 July 2014
 • 7 kommenttia
 • 3535 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Onko tekstiviestien siirto poistettu käytöstä myös multi-SIM-liittymistä kaikessa hiljaisuudessa, vai onko liittymääni iskenyt vika? Taannoin, kun tiedotettiin viestien siirtomahdollisuuden poistosta, tiedotteessa sanottiin, että toiminto säilyy käytössä multi-SIMin kanssa. Itselläni tuo ei ainakaan enää toimi. Kyseessä vanha viiden kortin multi-SIM, jossa olen kahden kortin välillä siirrellyt viestejä. Nyt ei vaan voi enää jättää pääpuhelinta pois matkasta pidemmillä reissuilla, jos ei voi enää siirtää viestejä. Siinä rampautuu iso osa multi-SIMin hyödystä.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattilainen 26 July 2014, 09:01

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kyllä se viestin  siirto toimii edelleen, just koetin. Sama määrä sattuu myös olemaan multi-sim kortteja.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tänään juttelin toisen kolmen SIMin omistajan kanssa ja hänelläkään ei toiminut viestisiirron päällekytkentä. Minulla on pääkortin puhelimena iPhone 4S ja hänellä oli pääkortti myös iPhonessa (5S). 

Puhelinnumero löytyy profiilista, jos jotakuta kiinnostaa asiaa selvittää, mikäli tämä tosiaan on vika, ettei siirto toimi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16
Mulla on muutaman kerran pudonnut siirto itsestään pois päältä. Oletuksenani tällöin on ollut, että operaattoripäässä on tehty jotakin, mikä on aiheuttanut tilanteen. Itselläni ko. palvelu toimi ainakin vielä eilen.
Virhetilanteesta on toki haittaa, jos ei sitä mistään huomaa. Mulla pääSIM on yleensä offline, ja SIM5 vastaanottaa tekstarit
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Oliko sinulla tarkempia ajankohtia, milloin tätä ongelmaa on tapahtunut? Myöskin mistä numerosta viesti on tullut ja mihin liittymääsi olisi viesti pitäny siirtää? Voit laittaa nämä tiedot minulle vaikka yksärillä!
 • Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  En saa viestisiirtoa ollenkaan kytkettyä pääkortista. Tulee vaan virheilmoitus " Virhe suoritettaessa pyyntöä. Tuntematon virhe." Puhelinnumero on profiilissa ja kortti, joka on kakkospuhelimessa on multi-SIM2.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Väärä hälytys. Kokeilin laittaa päälle näppäilemällä pelkän **21**16# ja sehän toimii. :)

  Aiemmin olen käyttänyt koodia **21*kakkoskortin tekninen numero*16#, mutta tuo ei enää toiminutkaan. Lieneekö sillä merkitystä, että olen saanut viime talvena ensimmäisten joukossa roumaamattoman kortin ja en tuota siirtoa ole oikeastaan sen jälkeen kokeillut ja en ole huomannut muutosta toiminnassa.

  Mutta homma kunnossa. Viestit siirtyvät kakkosluuriin. 🙂
  Mitä mitä. Siirto toimii näköjään itsenäisesti. Missä ongelma?