Vastattu

PIN

  • 25 December 2018
  • 1 kommentti
  • 1599 katselukerrat

Kirjoitin jo kaksi kertaa PIN-koodin jota puhelimeni ei hyväksynyt. Oletin kirjoittaneeni 0000 ekakerralla (pitäisi olla Samsungin oletus), mutta tuliko näppäinvirhe? Olen kuitenkin laittanut Samsungiin 4-numeroisen avauskoodin, jonka vain itse tiedän. Korvaako tämä nyt alkuperäisen PIN-koodin? Kolmannella väärällä koodilla puhelin ilmeisesti lukkiutuu.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi irritus 25 December 2018, 11:06

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21
Sim-kortin pin-koodi ja puhelimen lukituskoodi ovat kaksi eri koodia. Voit toki halutessasi vaihtaa ne samaksi, mutta siitä huolimatta ne ovat toisistaan erilliset. Jos vaihdat puhelinta, puhelimen lukituskoodi vaihtuu. Jos vaihdat sim-kortin, pin-koodi vaihtuu.

Mikäli sim-kortin pin-koodi on lukkiutunut, saat kortin avattua puk-koodilla, jonka löydät lasku- ja latausliittymille Oma Elisasta liittymän puhelinnumeron alta välilehdeltä puk-koodit ja estot. Prepaid-liittymien puk-koodi löytyy sim-kortin kehyksestä.

Huomioi, että mikäli syötät väärän puk-koodin 10 kertaa peräkkäin, sim-kortti lopettaa toimintansa ja joudut hankkimaan uuden sim-kortin. Prepaid-liittymien osalta tämä tarkoittaa samalla puhelinnumeron vaihtumista sekä saldon menettämistä.