Prepaid puhepaketti ei aktivoidu, missähän vika?

 • 1 March 2016
 • 8 kommenttia
 • 1081 katselukerrat

 • Tiedonhaluinen
 • 0 kommenttia
Maksettu Saunalahti puhepaketti, mutta se ei aktivoidu.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
LH70 kirjoitti:
Maksettu Saunalahti puhepaketti, mutta se ei aktivoidu.

Saitko kuitenkin vahvistuksen tilauksesta?

Mitä todennäköisimmin sinulla on päässyt unohtumaan liittymällä ennestään oleva data- tai puhepaketti, jonka pitää ensin päättyä, ennen kuin myöhemmin tilatut paketit tulevat voimaan.

Mikäli tästä ei kuitenkaan sinun kohdallasi ole kyse, niin olisi suotavaa sinulta kertoa vähän monisanaisemmin tilanteestasi. Ainakin siinä tapauksessa, jos haluat jotain muutakin kuin jossittelua vastaukseksi.
Sama mulla.ei ollu mitää pakettia alla vaan saldo loppu ja tilasin kahdenkympin paketin.netti toimii mut muu ei.missä vika?
Jouduin maksamaan vielä 10 €lisää että pystyin soittamaan tärkeitä puheluita.mistä haen korvausta jos ei puhepaketti ala toimia? Tämä ei kuitenkaan ole minun vika.tehnyt tämän kymmeniä kertoja...
Ja kyllä tuli vahvistusviesti paketista.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Lähettämällä viestin STATUS numeroon 15020 saat paluuviestinä tiedon mahdollisesta voimassaolevasta paketista.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? ja
 • ?, kannattaa lisätä kyseisen liittymän numero asiakasnumero-kenttään profiiliisi, niin me Palstatiimiläiset voidaan kurkata puhepakettien tilannetta liittymäkohtaisesti. 🙂 Tuo asiakasnumero-kenttä ei näy kuin moderaattoreille.
 • Minulla sama ongelma. Onko siis näin että vaikka puheaikani loppui, uusi paketti (rajattomasti puheluita, 5000 viestiä ja rajaton netti) ei lähde toimimaan, koska minulla on vielä voimassa edellinen nettipaketti? Pitääkö minun siis saada tarkoituksella erilliset jutut (rajaton netti ja ladattu puheaika) lakkaamaan yhtä aikaa että uusi paketti tulee voimaan?
  Käyttäjätaso 3
 • ? Tervetuloa Palstalle! 🙂 Joo, kyllä se on juuri niin että myös nettipaketin pitää päättyä, ennen kuin uusi paketti voi alkaa (eli sinun tapauksessasi tuo rajattomasti puheluita, 5000 viestiä ja rajaton netti). Koska sinulla siis vielä on voimassa nettipaketti, ei uusi paketti voi alkaa joka sisältää myös netin.